beurswand-logo

Huur uw Beursstand? Ontvang binnen enkele uren een Prijsopgave in Arnemuiden voor een Standbouw in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting

De Beste Standbouwer in Arnemuiden Arnemuiden

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN 7 DAGEN OP LOCATIE GELEVERD!

Vraag hier vrijblijvend een  Standbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Middelburg, Vlissingen, Goes, Kloetinge, Biezelinge, Terneuzen, Zierikzee, Kapelle, Kampen, Yerseke.

ONDERZOEK ONS BEDRIJF ALS JOUW VERTROUWDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl dienen als we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw toegewijde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond brengen en je publiek verbinden. Of je nu op zoek bent naar complete stands, flexibele stands, verhoogde etage stands of exclusieve stands, ons team van ervaren professionals maakt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan uitstekende opties om uit te kiezen, van vooruitstrevende alluminium stands tot groene stands die zowel milieuvriendelijk als in het oog springend zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van kwaliteit en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw merk voorop, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we ontwikkelen. Geef ons de kans ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl geloven we dat elke expositiestand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een grote expositiestand die indruk maakt of een maar innovatieve expositiestand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we elke expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons hoogste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met toewijding, precisie en professionaliteit.

Het proces van vervaardiging van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een georganiseerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het aantrekkelijke ontwerp, we begeleiden je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met het uitmuntende resultaat. Ons ervaren team van ontwerpers probeert ernaar om nieuwe ontwerpen te creëren die niet alleen je merk weerspiegelen, maar ook je geïnteresseerde bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het inspirerende ontwerp tot de uitvoering, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze capabele experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een modern, gestroomlijnd ontwerp dat een langdurige indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij zijn van mening dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je actief betrokken bent bij elke stap, van uitdagend ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand juist zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen beursstands op maat, maar wij geven ook raad op maat. Onze professionals denken zorgvuldig graag met je mee over de meest geschikte oplossing voor jouw beursbetrokkenheid. Hierbij wordt gekeken naar de doelstellingen van jouw bedrijf, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een display stand zorgvuldig ontworpen die naadloos past bij jouw bedrijf en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de uitstekendheid hoog in het vaandel. Daarom opzetten wij alle beursstands met uitmuntende materialen en volgens de geavanceerde technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat uw echte aandachtstrekker uitspringt tussen de overige stands op de beurs. Hierbij wordt in overweging genomen met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de nieuwste en uiterst effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je betaalbare creatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden verschillende stijlvolle basis stands met scherpe tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand geheel naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Meer Over ons bedrijf

Steunend op een robuuste basis van vele jaren ervaring, zijn we al vele jaren actief in de boeiende wereld van beursbouw en standontwerp. In hebben we een scala aan projecten uitgevoerd, van kleine en persoonlijke exposities tot grote beurzen. Met dat verstrijkt, vergroot onze deskundigheid en ons inzicht van de veranderlijke aard van . We zijn verheugd op de productieve jaren van geslaagde projecten die we hebben voltooid, die elk van hen bijzonder zijn in hun uitvoering en impact. Door ons en de nuttige ervaring die we hebben verworven, zijn we bekwaam om de voorkeuren en objectieven van onze belangrijke opdrachtgevers om te in tastbare en efficiënte . We verwachten nog vele toekomstige jaren van succesvolle samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is uw betrokken partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel wereldwijde standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is geheel gericht op uw behoeften en wensen. Of u nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor beweeglijkheid en gemak, of een op maat gemaakte en unieke stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om jouw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en modernisering combineren met realistische overwegingen zoals budget en planning. We zijn open over de kosten voor standbouw en werken strak samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook economisch. Van reklame tot standbouw, we hebben alles in huis om jouw merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een reflectie is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, speciaal en memorabel te maken.

Verlichting speelt een centrale rol bij het opzetten van een uitstekende stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een verbazingwekkende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je sfeervolle stand perfect te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de ideale locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand verbetert of opvallende verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een fundamenteel element dat je beursstand kan transformeren en de ongeëvenaarde ervaring van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen jarenlange ervaring en het feit dat we alle disciplines in huis hebben, maken ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw werkzaamheden werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze directe aanpak betekent dat we je alle werk uit handen kunnen nemen, van het eerste ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het laten zien van je bedrijf en artikelen op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van excellentie en klantbevrediging streven.

Bij ons bedrijf zijn we trots op ons bekwaam team. Een groep gedreven professionals die hun passie voor expositiebouw en hun constante toewijding aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van designers tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke indrukwekkende stand die we bouwen voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de speciale behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een warm team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en behulpzame werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een passievol en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een maatje waarbij elk bekwaam teamlid deelneemt aan jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar streven we elke dag aan, gezamenlijk als één passievol team.

123-standbouw.nl is er blij mee om een en coöperatief ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We gaan ervan uit dat elke succesvolle beursstand begint met een volledig begrip van de unieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om jouw gedachten te absorberen, jouw brand te bevatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met je beursstand. Daarna brengen we onze diepgaande expertise in stand design in het spel, en werken we met jou om een beursstand te creëren die je brand op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

We beloven een naadloze, zonder zorgen ervaring van design tot installatie dankzij onze immense 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standbouw, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw behoeften en doelstellingen. Met ons team van vaardige professionals en onze onfeilbare toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op beurzen.

Huur uw Beursstand? Ontvang binnen enkele uren een Prijsopgave in Arnemuiden voor een Standbouw in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting

Offerte Verzoek: De Belangrijke Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een inzichtelijke offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je opkomende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een betrouwbare prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een groots succes te maken.

De Beste Standbouwer in Arnemuiden in Arnemuiden

We bieden altijd maatwerk op basis van uw eisen. U kunt altijd gaan voor:
een complete beursstand, optionele aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs complete inrichting en accessoires!

De genoemde kosten geven een beeld, u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben lange ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel grote als compacte organisaties. Met ons aanpasbare systeem heeft u maximale flexibiliteit. Doordat u onze beursstands kunt kopen hebben wij een economische oplossing voor uw wensen en desires"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN & FAQ

Wij hebben uiteraard zeer ruime ervaring met het leveren van  beursstands buiten Nederland. Zowel in Europa als op andere werelddelen.

Zeker als u aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) locaties gaat deelnemen zijn wij de juiste flexibele standbouw expert voor u. Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouw bedrijven die beursopstellingen leveren. De meeste gebieden hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook door heel Nederland en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, beeldschermen, legplanken, recepties en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, zitplaatsen, verlichting en dergelijken.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standontwerpbureau is gespecialiseerd in de verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, beurswand, stand design en inrichting en zaken als vervoer, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel arbeid. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de concentratie die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Samenwerking tussen Publiciteit en Expositieopbouw.
Exposities zijn een cruciaal aspect van het bedrijfsleven en een van de meest nuttige manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je merknaam op te bouwen, je klantenbestand uit te breiden en je zakelijke relaties te versterken. Of je nu geïnteresseerd bent in grootschalige, wereldwijde evenementen of je richt op kleinere, meer uitgekiende beurzen, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je evenementervaring productief en onvergetelijk te maken. We hebben veel ervaring in het ondersteunen van klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je opmerkelijke stand kunnen inrichten om het beste resultaat te bereiken. Of je nu op zoek bent naar een stand voor een belangrijk branche-evenement of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benutten ieder evenement met dezelfde passie en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities spannende en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE PRESENTATIES

Door de geoptimaliseerde zichtbaarheid, extreem gerenommeerde uitstraling en flexibiliteit in zowel de tentoonstelling als onze uitgebreide dienstverlening bereikt u een groter rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u tegelijk kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND IEDERE BEURS ANDERS TE ONTWERPEN…  
MAAR IEDERE KEER GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL VOORZIEN VAN BIJVOORBEELD​

=> Beursstand Ontwerp en Visual Design
=> Montage en Demontage
=> Vervoer
=> Meubels / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Huur uw Beursstand? Ontvang binnen enkele uren een Prijsopgave in Arnemuiden voor een Standbouw in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting in Arnemuiden

Op zoek naar een Standbouw bedrijf? ✅ Krijg binnen enkele uren een Prijsopgave voor beursbouw in Arnemuiden in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons verschillende soorten innovatieve beursstands gebruiken.
Kies hierbij het niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als betrouwbare partner.

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek de mogelijkheden die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Huur uw Beursstand? Ontvang binnen enkele uren een Prijsopgave in Arnemuiden voor een Standbouw in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting

Op zoek naar een Standbouw bedrijf? ✅ Krijg binnen enkele uren een Prijsopgave voor beursbouw in Arnemuiden in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons verschillende soorten innovatieve beursstands gebruiken.
Kies hierbij het niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als betrouwbare partner.

Scroll to Top