beurswand-logo

Standbouw Nodig? - Snel uw Aangekochte of Gehuurde Beursstand Prijsopgave in Meppel aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag per email ontvangen

Huur of koop Stand Meppel

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE !

Vraag hier een  Standbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Halfweg, Staphorst, Noordwijk, Baarlo, Steenwijk, Genemuiden, Hasselt, Nieuwleusen, Holten, Zuidwolde.

ONTDEK ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl fungeren als we de brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw toegewijde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond plaatsen en je publiek betrekken. Of je nu op zoek bent naar complete stands, flexibele stands, dubbele niveau etage stands of bijzondere stands, ons team van deskundige professionals bouwt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van vooruitstrevende alluminium stands tot eco-vriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van topkwaliteit en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk op de eerste plaats, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we maken. Laat ons jouw innovatieve visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat ieder expositiestand speciaal moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een grote expositiestand die indruk maakt of een bescheiden maar creatieve expositiestand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we ieder expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met passie, precisie en professionaliteit.

Het proces van realisatie van jouw indrukwekkende beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste advies tot het oogstrelende ontwerp, we helpen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je compleet tevreden bent met het superieure resultaat. Ons deskundige team van ontwerpers streeft ernaar om nieuwe ontwerpen te creëren die niet alleen je uitstekende merk weerspiegelen, maar ook je nieuwsgierige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het uitdagende ontwerp tot de realisatie, wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd door onze experts. Of je nu een aantrekkelijk ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, efficiënt ontwerp dat een permanente indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij denken dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je actief betrokken bent bij elke stap, van uitdagend ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand exact zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen presentatiestands op maat, maar wij geven ook advies op maat. Onze specialisten denken zorgvuldig graag met je mee over de optimale oplossing voor jouw beursexpositie. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw firma, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een tentoonstellingsstand zorgvuldig ontworpen die perfect past bij jouw firma en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Daarom opzetten wij alle beursstands met {} materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat jouw unieke {} opmerkelijk is tussen de overige stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de recentste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de nieuwste en meest effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je betaalbare innovatieve beursstands op maat leasen. Wij bieden diverse unieke basis stands met scherpe tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende kwalitatieve materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Over ons

Bouwend op een stevige basis van jarenlange ervaring, zijn we al heel lang actief in de boeiende wereld van beursbouw en beursontwerp. In deze periode hebben we een uitgebreid scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en exposities tot omvangrijke beurzen. Met elk jaar dat voorbij gaat, vergroot onze expertise en ons begrip van de aard van evenementen. We zijn verheugd op de jaren van prachtige projecten die we hebben afgerond, die speciaal zijn in hun en . Met dank aan ons en de nuttige ervaring die we gedurende de jaren hebben opgebouwd, zijn we in staat om de voorkeuren en van onze gewaardeerde opdrachtgevers om te zetten in tastbare en efficiënte standontwerpen. We verwachten nog vele jaren van succesvolle samenwerking met onze cliënten.

123-standbouw.nl is jouw betrokken partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel nationale als overzeese standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is volledig gericht op jouw noden en wensen. Of je nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor flexibiliteit en comfort, of een gepersonaliseerde stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om jouw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en vernieuwing combineren met haalbare overwegingen zoals budget en planning. We zijn transparant over de kosten voor standbouw en werken intensief samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook waardevol. Van promotie tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om jouw merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een reflectie is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, bijzonder en memorabel te maken.

Verlichting speelt een essentiële rol bij het opzetten van een uitstekende beursstand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een degelijke en een geweldige presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je sfeervolle stand optimaal te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de geweldige locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand verhoogt of opvallende verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een essentieel element dat je beursstand kan transformeren en de indrukwekkende ervaring van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze uitgebreide ervaring en het gegeven dat we alle disciplines in huis hebben, stellen ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en innovatieve oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen project werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om snel en efficiënt te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze directe aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het presenteren van je bedrijf en artikelen op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van excellentie en klantbevrediging streven.

Bij 123-standbouw zijn we heel erg trots op ons team. Een team passievolle professionals die hun passie voor standbouw en hun onverzettelijke inzet aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van briljante creatieve geesten tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke opvallende stand die we bouwen voldoet de beste kwaliteitsstandaarden en overeenkomt met de individuele behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een gezellig team dat gelooft in het creëren van een uplifting en behulpzame werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een passievol en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw kies je voor een partner waarbij elk uitstekend teamlid deelneemt aan jouw groot succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, collectief als één passievol team.

123-standbouw.nl is er blij mee om een helder en coöperatief ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We dat elke effectieve beursstand begint met een volledig begrip van de behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om jouw gedachten te absorberen, jouw handelsmerk te en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze verregaande expertise in standontwerp in het spel, en werken we strak met jou om een expositieruimte te creëren die jouw merk op de meest ideale manier vertegenwoordigt.

We garanderen een naadloze, zonder zorgen ervaring van ontwerp tot flawless installatie dankzij onze 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standontwerp, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw unique behoeften en doelstellingen. Met ons team van bevoegde professionals en onze vaste toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten uitblinken op beurzen.

Standbouw Nodig? - Snel uw Aangekochte of Gehuurde Beursstand Prijsopgave in Meppel aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag per email ontvangen

Offerte Verzoek: De Belangrijke Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je boeiende beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een transparante offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn 100% vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een eerlijke prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een onvergetelijk succes te maken.

Huur of koop Stand in Meppel

We bieden altijd maatwerk aangepast aan uw functionele behoefte. U kunt altijd kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de beurswand… of zelfs volledige inrichting en aankleding!

Deze kosten geven een beeld, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel omvangrijke als kleine organisaties. Met ons flexibele systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt kopen hebben wij continu een betaalbare oplossing voor uw behoeften en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

Wij hebben uiteraard uitgebreide ervaring met het leveren van  beursstands buiten Nederland. Zowel binnen Europa als wereldwijd.

Zeker als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende landen deel wilt nemen zijn wij bij uitstek de juiste ervaren standbouw expert . Door ons modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem svp contact met ons op over de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die beursstands leveren. De meeste regio’s hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook landelijk en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, tv-schermen, planken, toonbanken en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, zitplaatsen, verlichting en andere benodigdheden.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is deskundig in de complete verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, beursstand, stand ontwerp en configuratie en zaken als transport, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel energie. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
Het Samenspel tussen Promotie en Expositieopbouw.
Beurzen zijn een belangrijk aspect van het zakenwereld en een van de meest effectieve manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je merknaam op te bouwen, je klantenbestand uit te breiden en je connecties te verbeteren. Of je nu geïnteresseerd bent in grootschalige, wereldwijde evenementen of je focust op kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je expositie ervaring succesvol en memorabel te maken. We hebben een schat aan ervaring in het ondersteunen van klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je indrukwekkende stand kunnen opbouwen om de beste impact te hebben. Of je je nu voorbereidt op een booth voor een groot invloedrijke industrie-evenement of een beperkte, specifieke conferentie, we benaderen elke tentoonstelling met hetzelfde enthousiasme en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de kleinste boeiende beurzen opwindende en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW OPVALLENDE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE PRESENTATIES

Door de verbeterde zichtbaarheid, uitstraling en flexibiliteit in zowel de tentoonstelling als onze dienstverlening behaalt u een aanzienlijk rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u tegelijk kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR GELD (EN HELP HET MILIEU) DOOR UW BEURSWAND ELKE BEURS ANDERS IN TE RICHTEN…  
MAAR WEL STEEDS MET DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCL O.A.​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Montage en Demontage
=> Professionele Vervoer Service
=> Meubels / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Standbouw Nodig? - Snel uw Aangekochte of Gehuurde Beursstand Prijsopgave in Meppel aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag per email ontvangen in Meppel

✅ Vraag snel uw beursdesign Prijsopgave in Meppel aan ✅ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag per email ontvangen

U kunt bij ons verschillende soorten innovatieve beursstands gebruiken.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als betrouwbare partner.

Wij ontwerpen ook uw beurswand ontwerp en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek de mogelijkheden die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Standbouw Nodig? - Snel uw Aangekochte of Gehuurde Beursstand Prijsopgave in Meppel aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag per email ontvangen

✅ Vraag snel uw beursdesign Prijsopgave in Meppel aan ✅ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag per email ontvangen

U kunt bij ons verschillende soorten innovatieve beursstands gebruiken.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als betrouwbare partner.

Scroll to Top