beurswand-logo

De Beste Standbouwer

De Beste Standbouwer Steenwijk

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE GELEVERD!

Vraag hier een  Beursstand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Meppel, Veldhuizen, Baarlo, Baarlo, Wolvega, Halfweg, Noordwijk, Staphorst, Zuidhorn, Scherpenzeel.

ONTDEK ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW VERTROUWDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl dienen als we de brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw betrouwbare Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond zetten en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, veranderlijke stands, etage stands of unieke stands, ons team van deskundige professionals ontwerpt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van progressieve alluminium stands tot duurzame stands die zowel milieuvriendelijk als indrukwekkend zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van uitmuntendheid en bestendigheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw merk voorop, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Sta ons jouw dynamische visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl geloven we dat elke beursstand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een omvangrijke beursstand die indruk maakt of een kleine maar innovatieve beursstand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de beursstand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een diepgaand begrip van jouw merk, maken we elke beursstand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons hoogste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw beursstand wordt door ons ontworpen en gebouwd met toewijding, precisie en professionaliteit.

Het proces van creatie van jouw indrukwekkende beursstand bij 123-standbouw.nl is een doordachte inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het indrukwekkende ontwerp, we assisteren je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je compleet tevreden bent met het uitmuntende resultaat. Ons deskundige team van ontwerpers tracht ernaar om nieuwe ontwerpen te creëren die niet alleen je unieke merk weerspiegelen, maar ook je bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het uitdagende ontwerp tot de implementatie, wordt meticuleus gepland en uitgevoerd door onze experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een actueel, gestructureerd ontwerp dat een blijvende indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij denken dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je bij elke stap, van opwindend ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen expositiestands op maat, maar wij geven ook ondersteuning op maat. Onze experts denken zorgvuldig graag met je mee over de beste oplossing voor jouw beursdeelname. Hierbij wordt gekeken naar de essentiële doelstellingen van jouw bedrijf, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een tentoonstellingsstand ontworpen die past bij jouw bedrijf en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de betrouwbaarheid extreem hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle beursstands met hoogwaardige materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat uw ware {} opmerkelijk is tussen de concurrerende stands op de beurs. Hierbij wordt in overweging genomen met de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de allernieuwste en zeer effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je betaalbare innovatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden meerdere basis stands met concurrerende tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand geheel naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Meer Over 123-standbouw.nl

Gebaseerd op een solide basis van jarenlange ervaring, zijn we al vele jaren actief in de interessante wereld van expositiebouw en expositieontwerp. In die periode hebben we een scala aan projecten uitgevoerd, van bescheiden en intieme exposities tot grote beurzen. Met iedere jaargang dat , vergroot onze en ons inzicht van de voortdurend veranderende aard van evenementen. We zijn trots op de vruchtbare jaren van prachtige projecten die we hebben afgerond, die zijn in hun en effect. Dankzij ons professionalisme en de waardevolle ervaring die we hebben , zijn we om de en objectieven van onze gewaardeerde klanten om te in zichtbare en tentoonstellingsontwerpen. We kijken uit naar nog veel meer jaren van geslaagde samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is uw toegewijde partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel nationale als wereldwijde standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is volledig gericht op uw behoeften en verlangens. Of u nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor flexibiliteit en comfort, of een gepersonaliseerde en unieke stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om jouw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we originaliteit en modernisering combineren met haalbare overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn eerlijk over de redelijke kosten voor standbouw en werken intensief samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook waardevol. Van reklame tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om jouw merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een reflectie is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, uniek en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een cruciale rol bij het opzetten van een slagvaardige stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een verbazingwekkende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand optimaal te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de gezellige sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand verhoogt of heldere verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een fundamenteel element dat je stand kan transformeren en de indrukwekkende beleving van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen aanzienlijke ervaring en de realiteit dat we alle disciplines in huis hebben, bevrijden ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en innovatieve oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen project werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze directe aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het laten zien van je onderneming en artikelen op de meest effectieve manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van kwaliteit en klantbevrediging streven.

Bij 123-standbouw zijn we bijzonder blij op ons bekwaam team. Een team enthousiaste professionals die hun passie voor expositiebouw en hun onverzettelijke commitment aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van talentvolle creatieve geesten tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke prachtige stand die we bouwen voldoet de hoogste kwaliteitsstandaarden en overeenkomt met de individuele behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een zeer hartelijk team dat gelooft in het creëren van een positieve en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een passievol en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw kies je voor een partner waarbij elk bekwaam teamlid betrokken is bij jouw belangrijk succes. Je succes is ons succes, en daar streven we elke dag aan, collectief als één passievol team.

123-standbouw.nl is er om een en collaboratief ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We zijn ervan overtuigd dat elke goed functionerende stand begint met een uitgebreid begrip van de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om jouw gedachten te absorberen, jouw brand te bevatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met je beursstand. Daarna brengen we onze expertise in standontwerp in het spel, en werken we strak met jou om een expositieruimte te creëren die je brand op de superieure manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een naadloze, zonder zorgen ervaring van design tot flawless installatie dankzij onze 15+ jaar ervaring. Als jouw deskundige partner voor standontwerp, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. Met ons team van bevoegde professionals en onze toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de betrouwbare partner is die je nodig hebt om je merk te laten blinken op spectaculaire beurzen.

De Beste Standbouwer

Prijsopgave Aanvragen: De Essentiële Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een inzichtelijke offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een betrouwbare prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een succes te maken.

De Beste Standbouwer in Steenwijk

We bieden u altijd maatwerk ingericht op uw behoefte. U kunt zelfs kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals vervoer en op- en afbouw van de stand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

Deze kosten zijn indicatief, u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben uitgebreide ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel grote als organisaties. Met ons flexibele systeem heeft u optimale flexibiliteit. Doordat u onze beursstands kunt kopen hebben wij continu een oplossing voor uw en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN & FAQ

Wij hebben uiteraard zeer uitgebreide ervaring met het leveren van  beursstands in het buitenland. Zowel in Europa als wereldwijd.

Ook als u aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) landen deelneemt zijn wij de juiste flexibele standbouw expert . Door ons modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem snel contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouwers die beursopstellingen leveren. De meeste gebieden hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook nationaal en zelfs in het buitenland. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, tv-schermen, rekken, balies en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, zitplaatsen, verlichting en overige artikelen.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is gespecialiseerd in de volledige verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, tentoonstellingsstand, stand ontwerp en uitrusting en zaken als verplaatsing, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u efficiënt en probleemloos van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Samenwerking tussen Promotie en Expositieopbouw.
Exposities zijn een belangrijk aspect van het bedrijfsleven en een van de meest effectieve manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de kracht van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je sterke merk te versterken, nieuwe potentiële business te genereren en je brede netwerk uit te breiden. Of je nu geïnteresseerd bent in grootschalige, wereldwijde evenementen of je je inzet voor kleinere, meer gespecialiseerde beurzen, we kunnen je helpen om je evenementervaring doeltreffend en memorabel te maken. We hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen van klanten op een breed scala van beurzen, en we weten hoe we je booth kunnen inrichten om de beste impact te hebben. Of je je nu voorbereidt op een stand voor een groot invloedrijke industrie-evenement of een intieme, gespecialiseerde bijeenkomst, we benutten elke beurs met hetzelfde enthousiasme en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de meest niche evenementen spannende en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW OPVALLENDE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de zichtbaarheid, kwalitatieve uitstraling en flexibiliteit in zowel de presentatie als onze betrouwbare dienstverlening behaalt u een hoger rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u tegelijk kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR GELD (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND TE ONTWERPEN…  
MAAR IEDERE KEER GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCLUSIEF O.A.​

=> Beursstand Ontwerp en Visual Design
=> Opbouwen en Afbouwen
=> Vervoer
=> Meubels / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

De Beste Standbouwer in Steenwijk

Een Standbouw Bedrijf Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Offerte voor beursinrichting in Steenwijk per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons soorten innovatieve beursstands huren.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als toegewijde medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beursstand vormgeving en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

De Beste Standbouwer

Een Standbouw Bedrijf Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Offerte voor beursinrichting in Steenwijk per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons soorten innovatieve beursstands huren.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als toegewijde medewerker.

Scroll to Top