beurswand-logo

Gehuurde Beursstand? Ontvang binnen enkele uren een Prijsindicatie in Staphorst voor een Beurswand in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting

Stand Huren of Kopen Staphorst

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE !

Vraag hier een  Expositiestand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Halfweg, Meppel, Baarlo, Noordwijk, Nieuwleusen, Hasselt, Holten, Genemuiden, Oude Wetering, Zuidwolde.

BEKIJK ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW BETROUWBARE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl vormen we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond plaatsen en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar integrale stands, modulaire stands, verhoogde etage stands of unieke stands, ons team van professionele professionals ontwerpt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot stands die zowel milieuvriendelijk als in het oog springend zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van topkwaliteit en zekerheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Laat ons jouw innovatieve visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl geloven we dat ieder exhibitie stand moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een grote exhibitie stand die indruk maakt of een maar exhibitie stand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we ieder exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons hoogste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met enthousiasme, precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw indrukwekkende beursstand bij 123-standbouw.nl is een georganiseerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste advies tot het indrukwekkende ontwerp, we helpen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met het eersteklas resultaat. Ons team van ontwerpers streeft ernaar om nieuwe ontwerpen te creëren die niet alleen je uitstekende merk weerspiegelen, maar ook je bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het inspirerende ontwerp tot de implementatie, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze capabele experts. Of je nu een aantrekkelijk ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, efficiënt ontwerp dat een langdurige indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij zijn van mening dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je volledig op de hoogte bent bij elke stap, van intrigerend ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand juist zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen display stands op maat, maar wij geven ook ondersteuning op maat. Onze specialisten denken actief graag met je mee over de meest geschikte oplossing voor jouw beursexpositie. Hierbij wordt gekeken naar de essentiële doelstellingen van jouw zaak, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een display stand zorgvuldig ontworpen die naadloos past bij jouw zaak en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Daarom creëren wij alle beursstands met {} materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van effectieve stand designs, die ervoor zorgen dat uw unieke blikvanger uitspringt tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de recentste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de nieuwste en super effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je voordelige creatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden diverse unieke basis stands met scherpe tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw professionele bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Meer Over ons bedrijf

Steunend op een solide basis van langdurige ervaring, zijn we al heel lang actief in de wereld van en standontwerp. In die tijd hebben we een ruim scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en persoonlijke exposities tot beurzen. Met dat wegglipt, onze en ons van de voortdurend veranderende aard van beurzen. We zijn blij op de productieve jaren van mooie projecten die we hebben , die elk zijn in hun realisatie en invloed. Met dank aan ons vakmanschap en de ervaring die we gedurende de jaren hebben vergaderd, zijn we bekwaam om de voorkeuren en van onze opdrachtgevers om te in concrete en doeltreffende beursontwerpen. We anticiperen op nog vele toekomstige jaren van geslaagde samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is uw loyale en betrouwbare partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel nationale als wereldwijde standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is compleet gericht op uw vereisten en verlangens. Of u nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor beweeglijkheid en gemak, of een gepersonaliseerde en unieke stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om jouw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we originaliteit en modernisering combineren met realistische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn open over de kosten voor standbouw en werken intensief samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook waardevol. Van promotie tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om jouw merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een weerspiegeling is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, speciaal en gedenkwaardig te maken.

Verlichting speelt een cruciale rol bij het opzetten van een uitstekende beursstand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een verbazingwekkende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand optimaal te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de geweldige locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand complementeert of opvallende verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een onmisbaar element dat je beursstand kan transformeren en de indrukwekkende beleving van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze uitgebreide ervaring en het gegeven dat we alle disciplines in huis hebben, bevrijden ons in staat om allerlei soorten uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen werkzaamheden werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om snel en efficiënt te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze hands-on aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het presenteren van je onderneming en producten op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van excellentie en klantgeluk streven.

Bij ons bedrijf zijn we blij op ons team. Een verzameling gedreven professionals die hun passie voor expositiebouw en hun constante toewijding aan klantenservice naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van creatieve geesten tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke prachtige stand die we bouwen voldoet de hoogste kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de speciale behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst hartelijk team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gemotiveerd en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een partner waarbij elk bekwaam teamlid meewerkt aan jouw belangrijk succes. Je succes is ons succes, en daar streven we elke dag aan, samen als één gemotiveerd team.

123-standbouw.nl is er om een en samenwerkend ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We geloven dat elke goed functionerende beursstand begint met een volledig begrip van de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om aandachtig naar je te luisteren, jouw brand te doorgronden en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze uitmuntende expertise in stand design in het spel, en werken we nauw samen met jou om een expositieruimte te creëren die jouw handelsmerk op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

We garanderen een vlekkeloze, zorgeloze ervaring van ontwerp tot installatie dankzij onze lange 15+ jaar ervaring. Als jouw vertrouwde partner voor standontwerp, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. Met ons team van vaardige professionals en onze vaste toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten uitblinken op beurzen.

Gehuurde Beursstand? Ontvang binnen enkele uren een Prijsindicatie in Staphorst voor een Beurswand in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting

Offerte Aanvragen: De Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je boeiende beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een transparante offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn 100% vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een eerlijke prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een groots succes te maken.

Stand Huren of Kopen in Staphorst

We bieden altijd maatwerk op basis van uw behoefte. U kunt zelfs kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

Deze kosten zijn indicatief, u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel als kleine organisaties. Met ons flexibele systeem heeft u optimale flexibiliteit. Doordat u onze moderne beursstands kunt huren hebben wij steeds een oplossing voor uw wensen en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN & FAQ

Wij hebben inderdaad uitgebreide ervaring met betrekking tot het organiseren van beurzen buiten Nederland. Zowel in Europa als wereldwijd.

Ook als u aan meerdere beurzen in verschillende internationale deel wilt nemen zijn wij bij uitstek de juiste ervaren voor u. Door ons innovatieve modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem svp contact met ons op over alle opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel standbouwers die beursstands leveren. De meeste regio’s hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook landelijk en zelfs in het buitenland. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, beeldschermen, legplanken, balies en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, stoelen, verlichting en overige artikelen.
Door hier een aanvraag voor standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standontwerpbureau is deskundig in de verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, beursstand, stand ontwerp en configuratie en zaken als transport, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel inspanning. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatorische en additionele aspecten van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u vlot en simpel van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Samenwerking tussen Promotie en Standbouw.
Evenementen zijn een essentieel deel van het zakenwereld en een van de meest effectieve manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de kracht van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, je klantenbestand uit te breiden en je zakelijke relaties te versterken. Of je nu deelneemt aan grotere, boeiende internationale beurzen of je richt op intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je helpen om je beurservaring succesvol en memorabel te maken. We hebben veel ervaring in het begeleiden van klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen inrichten om de meeste aandacht te trekken. Of je nu op zoek bent naar een expositie ruimte voor een groot invloedrijke industrie-evenement of een intieme, gespecialiseerde bijeenkomst, we pakken ieder evenement met dezelfde passie en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zij, worden zelfs de meest niche evenementen opwindende en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW IMPRESSIEVE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de verbeterde zichtbaarheid, bijzonder gerenommeerde uitstraling en enorme flexibiliteit in zowel de presentatie als onze uitgebreide dienstverlening verwerft u een rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR GELD (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND ELKE BEURS ANDERS OP TE BOUWEN…  
MAAR WEL STEEDS GEBRUIK MAKEND VAN PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCLUSIEF BIJVOORBEELD​

=> Beurswand Ontwerp en Visual Design
=> Opbouwen en Afbouwen
=> Professionele Transport Dienstverlening
=> Meubels / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Gehuurde Beursstand? Ontvang binnen enkele uren een Prijsindicatie in Staphorst voor een Beurswand in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting in Staphorst

✅ Vraag direct uw beursdesign Prijsindicatie in Staphorst aan ✅ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren in uw mailbox verzonden

U kunt bij ons verschillende soorten uitstekende beursstands gebruiken.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als ervaren medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek alle opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Gehuurde Beursstand? Ontvang binnen enkele uren een Prijsindicatie in Staphorst voor een Beurswand in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting

✅ Vraag direct uw beursdesign Prijsindicatie in Staphorst aan ✅ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren in uw mailbox verzonden

U kunt bij ons verschillende soorten uitstekende beursstands gebruiken.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als ervaren medewerker.

Scroll to Top