beurswand-logo

Koop of Huur Standbouw? - Online uw Aangekochte of Gehuurde Beursstand Prijsopgave in Almere aanvragen ★ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren per email ontvangen

Standbouw bedrijf Almere

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN EEN WEEK GELEVERD!

Vraag hier een  Stanbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Huizen, Blaricum, Bussum, Eemnes, Laren, Monnickendam, Weesp, Zandvoort, Volendam, Hilversum.

BEKIJK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW BETROUWBARE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl vormen we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw betrouwbare Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond plaatsen en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar complete stands, modulaire stands, dubbele niveau etage stands of unieke stands, ons team van ervaren professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan geweldige opties om uit te kiezen, van innovatieve alluminium stands tot eco-vriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als opvallend zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van kwaliteit en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw merk op de eerste plaats, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Laat ons jouw dynamische visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat iedere expositiestand speciaal moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een grote expositiestand die indruk maakt of een maar originele expositiestand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een grondig begrip van jouw merk, maken we iedere expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met , precisie en professionaliteit.

Het proces van realisatie van jouw prachtige beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste deskundige advies tot het ontwerp, we ondersteunen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je compleet tevreden bent met het eersteklas resultaat. Ons ervaren team van ontwerpers tracht ernaar om vernieuwende ontwerpen te creëren die niet alleen je unieke merk weerspiegelen, maar ook je geïnteresseerde bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het ontwerp tot de realisatie, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze capabele experts. Of je nu een inspirerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, efficiënt ontwerp dat een langdurige indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij zijn van mening dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je bij elke stap, van ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand juist zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen presentatiestands op maat, maar wij geven ook advies op maat. Onze raadgevers denken zorgvuldig graag met je mee over de beste oplossing voor jouw beursbetrokkenheid. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw firma, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een beursstand ontworpen die ideaal past bij jouw firma en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de uitstekendheid zeer hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle expositiestands met topkwaliteit materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van slagvaardige stand designs, die ervoor zorgen dat je absolute blikvanger opmerkelijk is tussen de concurrerende stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de recentste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de allernieuwste en uiterst effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je aantrekkelijke beursstands op maat leasen. Wij bieden diverse stijlvolle basis stands met scherpe tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw voorkeuren en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een uniek concept op maat, waarbij de beursstand geheel naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw succesvolle bedrijf, budget en uitstraling.

Meer Over ons bedrijf

Steunend op een basis van langdurige ervaring, zijn we al vele jaren actief in de interessante wereld van expositiebouw en expositieontwerp. In deze periode hebben we een breed scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en gezellige exposities tot grote beurzen. Met elk jaar dat , vergroot onze deskundigheid en ons begrijpen van de aard van tentoonstellingen. We zijn op de jaren van projecten die we hebben afgerond, die elk zijn in hun uitvoering en impact. Met dank aan ons vakmanschap en de nuttige ervaring die we hebben vergaderd, zijn we bekwaam om de voorkeuren en doelen van onze om te in en effectieve standontwerpen. We nog van vruchtbare samenwerking met onze cliënten.

123-standbouw.nl is je toegewijde partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel nationale als internationale standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is geheel gericht op je vereisten en voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor beweeglijkheid en gemak, of een op maat gemaakte stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om je visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en innovatie combineren met haalbare overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn eerlijk over de redelijke kosten voor standbouw en werken intensief samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook waardevol. Van publiciteit tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om je merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een weerspiegeling is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, speciaal en memorabel te maken.

Verlichting speelt een cruciale rol bij het opzetten van een uitstekende stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een degelijke en een uitstekende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand optimaal te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de gezellige sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand verbetert of opvallende verlichting om de aandacht van interessante voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een fundamenteel element dat je expositieruimte kan transformeren en de ongeëvenaarde beleving van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze jarenlange ervaring en het feit dat we alle disciplines in huis hebben, bevrijden ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je onderneming werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze praktische aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het laten zien van je bedrijf en producten op de meest effectieve manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van excellentie en klantgeluk streven.

Bij 123-standbouw zijn we blij op ons team. Een bende passievolle professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun constante toewijding aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van talentvolle ontwerpers tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke opvallende stand die we bouwen voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de speciale behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst warm team dat gelooft in het creëren van een positieve en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gemotiveerd en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw kies je voor een partner waarbij elk teamlid betrokken is bij jouw succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, collectief als één gemotiveerd team.

123-standbouw.nl is er trots op om een transparant en gezamenlijk ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We denken dat elke expositieruimte begint met een begrip van de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om aandachtig naar je te luisteren, jouw brand te begrijpen en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze uitmuntende expertise in beursstand design in het spel, en werken we close met jou om een stand te creëren die jouw merk op de superieure manier vertegenwoordigt.

We beloven een naadloze, stressvrije ervaring van design tot vlekkeloze installatie dankzij onze 15+ jaar ervaring. Als jouw vertrouwde partner voor standconstructie, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. Met ons team van ervaren professionals en onze onwankelbare toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de betrouwbare partner is die je nodig hebt om je merk te laten uitblinken op imponerende beurzen.

Koop of Huur Standbouw? - Online uw Aangekochte of Gehuurde Beursstand Prijsopgave in Almere aanvragen ★ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren per email ontvangen

Prijsopgave Aanvragen: De Belangrijke Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een duidelijke offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn absoluut vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een redelijke prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een enorm succes te maken.

Standbouw bedrijf in Almere

We bieden altijd maatwerk ingericht op uw functionele wensen. U kunt zelfs gaan voor:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs volledige inrichting en aankleding!

De genoemde indicaties geven een beeld, maar u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel majestueuze als kleine organisaties. Met ons flexibele systeem heeft u maximale flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt huren hebben wij steeds een oplossing voor uw behoeften en verlangens"

Visuals Frames

FAQ

Wij hebben zeker uitgebreide ervaring met betrekking tot het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel binnen Europa als buiten Europa.

Ook als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende internationale gaat deelnemen zijn wij de juiste ervaren . Door ons modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem snel contact met ons op over de opties. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouwers die stands voor beurzen leveren. De meeste regio’s hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook door heel Nederland en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, beeldschermen, legplanken, toonbanken en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitplaatsen, lampen en andere benodigdheden.
Door hier een aanvraag voor standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is deskundig in de volledige verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, expositiestand, stand design en uitrusting en zaken als verplaatsing, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat efficiënter en kwalitatief beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor kunt u besparen – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
Het Samenspel tussen Reclame en Standbouw.
Beurzen zijn een cruciaal deel van het bedrijfsleven en een van de meest nuttige manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de kracht van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, nieuwe klanten te winnen en je connecties te verbeteren. Of je nu deelneemt aan grotere, aantrekkelijke internationale beurzen of je je inzet voor kleinere, meer gespecialiseerde beurzen, we kunnen je assisteren in het creëren van je beurservaring productief en onvergetelijk te maken. We hebben veel ervaring in het werken met klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je opmerkelijke stand kunnen ontwerpen om het beste resultaat te bereiken. Of je nu op zoek bent naar een booth voor een grote vakbeurs of een beperkte, specifieke conferentie, we pakken elke tentoonstelling met hetzelfde enthousiasme en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities leuke en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de verhoogde zichtbaarheid, bijzonder kwalitatieve uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de beursstand als onze dienstverlening behaalt u een hoger rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijkertijd kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR KOSTEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND IN TE RICHTEN…  
MAAR STEEDS GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL VOORZIEN VAN O.A.​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Montage en Demontage
=> Vervoer
=> Inrichting / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Koop of Huur Standbouw? - Online uw Aangekochte of Gehuurde Beursstand Prijsopgave in Almere aanvragen ★ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren per email ontvangen in Almere

Een Standbouw Bedrijf Inschakelen? ✅ Ontvang binnen enkele uren een Prijsopgave voor beursinrichting in Almere per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons meerdere soorten innovatieve beursstands gebruiken.
Kies hierbij het niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als ervaren partner.

Wij ontwerpen ook uw beurswand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek de opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Koop of Huur Standbouw? - Online uw Aangekochte of Gehuurde Beursstand Prijsopgave in Almere aanvragen ★ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren per email ontvangen

Een Standbouw Bedrijf Inschakelen? ✅ Ontvang binnen enkele uren een Prijsopgave voor beursinrichting in Almere per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons meerdere soorten innovatieve beursstands gebruiken.
Kies hierbij het niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als ervaren partner.

Scroll to Top