beurswand-logo

Op Zoek naar een Standbouw Bedrijf? Prijsopgaven in Laren ★ Event voor Laren? ★ Binnen maximaal een dag uw Offerte ontvangen"

Huur of koop een Expositiestand Laren

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN EEN WEEK !

Vraag hier een  Beursexpositie stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Eemnes, Blaricum, Hilversum, Bussum, Zandvoort, Baarn, Huizen, Kortenhoef, Soest, Zevenhuizen.

ONDERZOEK ONS BEDRIJF ALS JOUW BETROUWBARE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl dienen als we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw vertrouwde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond zetten en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar totale stands, modulaire stands, dubbele niveau etage stands of bijzondere stands, ons team van ervaren professionals bouwt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan geweldige opties om uit te kiezen, van progressieve alluminium stands tot stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van uitmuntendheid en bestendigheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw uitstekende merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we bouwen. Geef ons de kans ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl geloven we dat iedere beursstand speciaal moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een grote beursstand die indruk maakt of een compacte maar creatieve beursstand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de beursstand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een begrip van jouw merk, maken we iedere beursstand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons grootste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw beursstand wordt door ons ontworpen en gebouwd met toewijding, precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een georganiseerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste deskundige advies tot het indrukwekkende ontwerp, we assisteren je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je absoluut tevreden bent met het uitmuntende resultaat. Ons deskundige team van ontwerpers ziet het als doel ernaar om vernieuwende ontwerpen te creëren die niet alleen je unieke merk weerspiegelen, maar ook je nieuwsgierige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het boeiende ontwerp tot de uitvoering, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze bekwame experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een modern, efficiënt ontwerp dat een blijvende indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij denken dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je actief betrokken bent bij elke stap, van uitdagend ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand juist zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen expositiestands op maat, maar wij geven ook ondersteuning op maat. Onze specialisten denken graag met je mee over de meest geschikte oplossing voor jouw beursbetrokkenheid. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw zaak, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een presentatiestand die past bij jouw zaak en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de betrouwbaarheid extreem hoog in het vaandel. Daarom opzetten wij alle stand designs met hoogwaardige materialen en volgens de geavanceerde technieken. Hierbij maken wij gebruik van productieve stand designs, die ervoor zorgen dat je ware blikvanger opvalt tussen de overige stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de laatste en meest effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je economische creatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden meerdere unieke basis stands met concurrerende tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand geheel naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende kwalitatieve materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw professionele bedrijf, budget en uitstraling.

Meer Over ons

Gebaseerd op een robuuste basis van langdurige ervaring, zijn we al actief in de interessante wereld van expositiebouw en beursontwerp. In deze periode hebben we een uitgebreid scala aan projecten uitgevoerd, van en intieme exposities tot omvangrijke beurzen. Met elk jaar dat , neemt toe onze kennis en ons van de veranderlijke aard van beurzen. We zijn blij op de vruchtbare jaren van prachtige projecten die we hebben afgerond, die elk van hen uniek zijn in hun en effect. Dankzij ons en de waardevolle ervaring die we hebben verworven, zijn we bekwaam om de wensen en van onze gewaardeerde klanten om te in tastbare en standontwerpen. We verwachten nog veel meer jaren van geslaagde samenwerking met onze cliënten.

123-standbouw.nl is je toegewijde en betrouwbare partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel nationale als overzeese standbouw. Onze service in standbouw is geheel gericht op je behoeften en verlangens. Of je nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor beweeglijkheid en eenvoud, of een op maat gemaakte en unieke stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om je visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we originaliteit en vernieuwing combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdlijn. We zijn eerlijk over de redelijke kosten voor standbouw en werken intensief samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook waardevol. Van promotie tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om je merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een reflectie is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, uniek en memorabel te maken.

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het opzetten van een effectieve stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een degelijke en een geweldige tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand optimaal te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand verbetert of opvallende verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een fundamenteel element dat je expositieruimte kan transformeren en de unieke beleving van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze jarenlange ervaring en de realiteit dat we alle disciplines beheersen, bevrijden ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en innovatieve oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je werkzaamheden werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om snel en efficiënt te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze hands-on aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het tonen van je bedrijf en waren op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van kwaliteit en klanttevredenheid streven.

Bij ons bedrijf zijn we heel erg verheugd op ons staf. Een groep energieke professionals die hun passie voor expositiebouw en hun onvermoeibare toewijding aan klantenservice naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van talentvolle designers tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen voldoet de hoogste kwaliteitsstandaarden en overeenkomt met de bijzondere behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een zeer hartelijk team dat gelooft in het creëren van een positieve en hulpvaardige werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gedreven en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een partner waarbij elk teamlid deelneemt aan jouw groot succes. Je succes is ons succes, en daar streven we elke dag aan, collectief als één gedreven team.

123-standbouw.nl is er om een transparant en collaboratief ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We zijn ervan overtuigd dat elke effectieve expositieruimte begint met een uitgebreid begrip van de bijzondere behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om aandachtig naar je te luisteren, je merk te en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze expertise in standontwerp in het spel, en werken we strak met jou om een beursstand te creëren die je brand op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een vlekkeloze, zonder zorgen ervaring van design tot vlekkeloze installatie dankzij onze 15+ jaar ervaring. Als jouw vertrouwde partner voor standontwerp, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw behoeften en doelstellingen. Met ons team van bevoegde professionals en onze onwankelbare toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de ideale partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op imponerende beurzen.

Op Zoek naar een Standbouw Bedrijf? Prijsopgaven in Laren ★ Event voor Laren? ★ Binnen maximaal een dag uw Offerte ontvangen"

Offerte Verzoek: De Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een heldere offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn 100% vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je opkomende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een eerlijke prijs zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een groots succes te maken.

Huur of koop een Expositiestand in Laren

We bieden altijd maatwerk ingericht op uw behoefte. U kunt altijd gaan voor:
een complete beursstand, extra aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de beurswand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

Deze kosten geven een beeld, maar u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben lange ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel grote als organisaties. Met ons modulaire systeem heeft u flexibiliteit. Doordat u onze indrukwekkende beursstands kunt kopen hebben wij steeds een economische oplossing voor uw behoeften en desires"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN & FAQ

Wij hebben uiteraard ruime ervaring met betrekking tot het organiseren van beurzen buiten Nederland. Zowel binnen Europa als op andere werelddelen.

Ook als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) locaties gaat deelnemen zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouwer . Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem svp contact met ons op over alle opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel standbouwers die stands voor beurzen leveren. De meeste gebieden hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook nationaal en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, beeldschermen, legplanken, toonbanken en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitplaatsen, lampen en andere benodigdheden.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is deskundig in de volledige verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, tentoonstellingsstand, ontwerp van uw beursstand en uitrusting en zaken als verplaatsing, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel inspanning. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Samenwerking tussen Adverteren en Standontwerp.
Beurzen zijn een belangrijk deel van het bedrijfsleven en een van de meest effectieve manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, je klantenbestand uit te breiden en je zakelijke relaties te versterken. Of je je nu inschrijft voor grotere, aantrekkelijke internationale beurzen of je focust op kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je expositie ervaring succesvol en herinneringswaardig te maken. We hebben een schat aan ervaring in het werken met klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je booth kunnen ontwerpen om de meeste aandacht te trekken. Of je nu op zoek bent naar een stand voor een groot toonaangevende industrie-evenement of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we pakken ieder evenement met hetzelfde enthousiasme en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities spannende en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW UNIEKE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de verhoogde zichtbaarheid, zeer gerenommeerde uitstraling en flexibiliteit in zowel de tentoonstelling als onze betrouwbare dienstverlening verwerft u een aanzienlijk rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijktijdig kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR GELD (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR UW BEURSWAND IEDERE BEURS ANDERS OP TE BOUWEN…  
MAAR WEL STEEDS GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCL BIJVOORBEELD​

=> Beurswand Ontwerp en Visual Design
=> Montage
=> Professionele Transport Dienstverlening
=> Inrichting / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Op Zoek naar een Standbouw Bedrijf? Prijsopgaven in Laren ★ Event voor Laren? ★ Binnen maximaal een dag uw Offerte ontvangen" in Laren

Op zoek naar een Standbouwer? ✅ Krijg binnen enkele uren een Prijsopgave voor beursbouw in Laren in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons verschillende soorten aantrekkelijke beursstands gebruiken.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als toegewijde partner.

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek alle opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Op Zoek naar een Standbouw Bedrijf? Prijsopgaven in Laren ★ Event voor Laren? ★ Binnen maximaal een dag uw Offerte ontvangen"

Op zoek naar een Standbouwer? ✅ Krijg binnen enkele uren een Prijsopgave voor beursbouw in Laren in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons verschillende soorten aantrekkelijke beursstands gebruiken.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als toegewijde partner.

Scroll to Top