beurswand-logo

Beursstand Huren? Ontvang binnen enkele uren een Prijsopgave in Baarn voor een Standbouw in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting

De Beste Standbouwer in Baarn Baarn

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE !

Vraag hier een  Stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Soest, Zandvoort, Eemnes, Laren, Zevenhuizen, Blaricum, Hilversum, Amersfoort, Bussum, Huizen.

ONTDEK ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl vormen we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw veilige Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond steken en je publiek aantrekken. Of je nu op zoek bent naar complete stands, flexibele stands, etage stands of unieke stands, ons team van ervaren professionals bouwt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan uitstekende opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot eco-vriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als indrukwekkend zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van kwaliteit en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we maken. Geef ons de kans ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat ieder beursstand speciaal moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een ruime beursstand die indruk maakt of een bescheiden maar creatieve beursstand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de beursstand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een diepgaand begrip van jouw merk, maken we ieder beursstand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons grootste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw beursstand wordt door ons ontworpen en gebouwd met , precisie en professionaliteit.

Het proces van vervaardiging van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een georganiseerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste advies tot het oogstrelende ontwerp, we assisteren je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het resultaat. Ons ervaren team van ontwerpers ziet het als doel ernaar om nieuwe ontwerpen te creëren die niet alleen je opvallende merk weerspiegelen, maar ook je nieuwsgierige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het ontwerp tot de uitvoering, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze capabele experts. Of je nu een aantrekkelijk ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een hedendaags, efficiënt ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je volledig op de hoogte bent bij elke stap, van intrigerend ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen display stands op maat, maar wij geven ook begeleiding op maat. Onze deskundigen graag met je mee over de optimale oplossing voor jouw beursexpositie. Hierbij wordt gekeken naar de belangrijke doelstellingen van jouw bedrijf, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een beursstand professioneel ontworpen die ideaal past bij jouw bedrijf en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de betrouwbaarheid zeer hoog in het vaandel. Daarom opzetten wij alle stand designs met topkwaliteit materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat jouw unieke blikvanger opvalt tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de laatste en meest effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je aantrekkelijke innovatieve beursstands op maat leasen. Wij bieden diverse stijlvolle basis stands met concurrerende tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw succesvolle bedrijf, budget en unieke uitstraling.

Meer Over ons bedrijf

Gebaseerd op een solide basis van langdurige ervaring, zijn we al heel lang actief in de interessante wereld van expositiebouw en . In die periode hebben we een uitgebreid scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en intieme exposities tot omvangrijke beurzen. Met dat wegglipt, vergroot onze en ons begrijpen van de aard van beurzen. We zijn blij op de productieve jaren van projecten die we hebben , die elk uniek zijn in hun en invloed. Door ons professionalisme en de ervaring die we over de jaren hebben opgebouwd, zijn we om de voorkeuren en doelstellingen van onze cliënten om te in concrete en beursontwerpen. We kijken uit naar nog van vruchtbare samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is jouw toegewijde partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel nationale als wereldwijde standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is compleet gericht op jouw vereisten en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor flexibiliteit en eenvoud, of een aangepaste en unieke stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om uw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we originaliteit en vernieuwing combineren met haalbare overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn open over de kosten voor standbouw en werken intensief samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook waardevol. Van promotie tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om uw merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een afspiegeling is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, uniek en gedenkwaardig te maken.

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het opzetten van een effectieve beursstand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een geweldige tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand volledig te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand complementeert of felle verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een fundamenteel element dat je expositieruimte kan transformeren en de ongeëvenaarde ervaring van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen aanzienlijke ervaring en het gegeven dat we alle disciplines in huis hebben, maken ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen project werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om snel en efficiënt te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze hands-on aanpak betekent dat we je alle werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het presenteren van je onderneming en waren op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van kwaliteit en klanttevredenheid streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we trots op ons team. Een team energieke professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun toewijding aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van talentvolle creatieve geesten tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke prachtige stand die we bouwen voldoet de eerste klasse kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de speciale behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een gezellig team dat gelooft in het creëren van een uplifting en behulpzame werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een passievol en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een metgezel waarbij elk competent teamlid betrokken is bij jouw groot succes. Je succes is ons succes, en daar streven we elke dag aan, gezamenlijk als één passievol team.

123-standbouw.nl is er blij mee om een helder en ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We zijn ervan overtuigd dat elke goed functionerende expositieruimte begint met een uitgebreid begrip van de individuele behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om jouw gedachten te absorberen, jouw brand te vatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze expertise in stand design in het spel, en werken we intensief met jou om een beursstand te creëren die je brand op de meest ideale manier vertegenwoordigt.

We garanderen een vlekkeloze, stressvrije ervaring van concept tot installatie dankzij onze immense 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standconstructie, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Met ons team van bevoegde professionals en onze onwankelbare toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de ideale partner is die je nodig hebt om je merk te laten blinken op beurzen.

Beursstand Huren? Ontvang binnen enkele uren een Prijsopgave in Baarn voor een Standbouw in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting

Offerte Aanvragen: De Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een duidelijke offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn 100% vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een redelijke prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een succes te maken.

De Beste Standbouwer in Baarn in Baarn

We bieden u altijd maatwerk aangepast aan uw functionele behoefte. U kunt zelfs kiezen uit:
een complete beursstand, optionele aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de stand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

De genoemde indicaties zijn indicatief, u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben jarenlange ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel als kleine organisaties. Met ons modulaire systeem heeft u maximale flexibiliteit. Doordat u onze indrukwekkende beursstands kunt kopen hebben wij een voordelige oplossing voor uw behoeften en voorkeuren"

Visuals Frames

FAQ

Wij hebben inderdaad uitgebreide ervaring met betrekking tot het leveren van  beursstands in het buitenland. Zowel binnen Europa als buiten Europa.

Zeker als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende internationale gaat deelnemen zijn wij de juiste flexibele standbouw expert voor u. Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over de opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die beursopstellingen leveren. De meeste gebieden hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook nationaal en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren van een beursstand of het kopen ervan per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, tv-schermen, legplanken, toonbanken en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, zitmeubilair, verlichting en dergelijken.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de volledige verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beursstand, stand design en configuratie en zaken als transport, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel energie. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Verbinding tussen Promotie en Standbouw.
Evenementen zijn een essentieel aspect van het zakenwereld en een van de beste manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je dominante merk te versterken, nieuwe klanten te winnen en je uitgebreide netwerk uit te breiden. Of je nu geïnteresseerd bent in grootschalige, wereldwijde evenementen of je focust op kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je assisteren in het creëren van je evenementervaring doeltreffend en herinneringswaardig te maken. We hebben een schat aan ervaring in het werken met klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je booth kunnen inrichten om het beste resultaat te bereiken. Of je nu interesse hebt in een booth voor een belangrijk branche-evenement of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benutten elke tentoonstelling met dezelfde passie en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zij, worden zelfs de kleinste aantrekkelijke beurzen spannende en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW OPVALLENDE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE PRESENTATIES

Door de geoptimaliseerde zichtbaarheid, zeer uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de tentoonstelling als onze uitgebreide dienstverlening u een hoger rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijkertijd kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR KOSTEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND ELKE BEURS VERSCHILLEND TE ONTWERPEN…  
MAAR STEEDS GEBRUIK MAKEND VAN PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCL BIJVOORBEELD​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Montage en Demontage
=> Transport Service
=> Inrichting / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Beursstand Huren? Ontvang binnen enkele uren een Prijsopgave in Baarn voor een Standbouw in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting in Baarn

Op zoek naar een Standbouwer? ✅ Krijg binnen enkele uren een Prijsopgave voor beursbouw in Baarn in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons soorten aantrekkelijke beursstands gebruiken.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als toegewijde collega.

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek de opties die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Beursstand Huren? Ontvang binnen enkele uren een Prijsopgave in Baarn voor een Standbouw in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting

Op zoek naar een Standbouwer? ✅ Krijg binnen enkele uren een Prijsopgave voor beursbouw in Baarn in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons soorten aantrekkelijke beursstands gebruiken.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als toegewijde collega.

Scroll to Top