beurswand-logo

Koop of Huur Standbouw? - Snel uw Gehuurde of Aangekochte Beursstand Prijsindicatie in Lelystad aanvragen ★ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen

De Beste Standbouwer in Lelystad Lelystad

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK !

Vraag hier een  Beursexpositie stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Swifterbant, Biddinghuizen, Dronten, Urk, Zeewolde, Harderwijk, Almere, Horst, Enkhuizen, Elburg.

ERVAAR ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl vormen we de brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond brengen en je publiek aantrekken. Of je nu op zoek bent naar totale stands, flexibele stands, etage stands of exclusieve stands, ons team van ervaren professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van innovatieve alluminium stands tot groene stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze standaard verzekeren we je van kwaliteit en zekerheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw merk op de eerste plaats, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we maken. Laat ons jouw inspirerende visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl geloven we dat elke expositiestand speciaal moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een ruime expositiestand die indruk maakt of een compacte maar creatieve expositiestand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we elke expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met toewijding, precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw indrukwekkende beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste advies tot het aantrekkelijke ontwerp, we ondersteunen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je compleet tevreden bent met het uitmuntende resultaat. Ons deskundige team van ontwerpers ziet het als doel ernaar om baanbrekende ontwerpen te creëren die niet alleen je opvallende merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het inspirerende ontwerp tot de implementatie, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze competente experts. Of je nu een motiverend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een modern, gestructureerd ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je betrokken bij elke stap, van opwindend ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen beursstands op maat, maar wij geven ook consultatie op maat. Onze professionals denken enthousiast graag met je mee over de beste oplossing voor jouw beursexpositie. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw firma, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een expositiestand ontworpen die perfect past bij jouw firma en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Daarom opzetten wij alle beursstands met hoogwaardige materialen en volgens de modernste technieken. Hierbij maken wij gebruik van productieve stand designs, die ervoor zorgen dat je unieke aandachtstrekker opvalt tussen de andere stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de recentste trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de allernieuwste en meest effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je aantrekkelijke creatieve beursstands op maat leasen. Wij bieden meerdere stijlvolle basis stands met concurrerende tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een uniek concept op maat, waarbij de beursstand geheel naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Meer Over ons

Steunend op een stevige basis van vele jaren ervaring, zijn we al vele jaren actief in de interessante wereld van standbouw en expositieontwerp. In deze periode hebben we een uitgebreid scala aan projecten uitgevoerd, van kleine en intieme exposities tot beurzen. Met iedere jaargang dat verstrijkt, vergroot onze deskundigheid en ons van de veranderlijke aard van tentoonstellingen. We zijn verheugd op de productieve jaren van projecten die we hebben afgerond, die zijn in hun realisatie en invloed. ons vakmanschap en de waardevolle ervaring die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, zijn we om de wensen en doelstellingen van onze om te zetten in en effectieve . We verwachten nog van samenwerking met onze cliënten.

123-standbouw.nl is je toegewijde partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel wereldwijde standbouw. Onze service in standbouw is volledig gericht op je behoeften en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor flexibiliteit en comfort, of een aangepaste stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en modernisering combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn open over de redelijke kosten voor standbouw en werken nauw samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook waardevol. Van promotie tot standbouw, we hebben alles in huis om uw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een reflectie is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, uniek en gedenkwaardig te maken.

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het opzetten van een succesvolle expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een degelijke en een uitstekende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand perfect te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand complementeert of heldere verlichting om de aandacht van interessante voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een fundamenteel element dat je stand kan transformeren en de unieke ervaring van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De aanzienlijke ervaring en de realiteit dat we alle disciplines bezitten, maken ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en unieke oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je onderneming werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze praktische aanpak betekent dat we je alle werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het laten zien van je firma en producten op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van excellentie en klanttevredenheid streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we verheugd op ons team. Een verzameling gedreven professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun inzet aan klantenservice naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van briljante creatieve geesten tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen voldoet de hoogste kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de bijzondere behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een vriendelijk team dat gelooft in het creëren van een positieve en behulpzame werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gemotiveerd en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een maatje waarbij elk bekwaam teamlid deelneemt aan jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar streven we elke dag aan, gezamenlijk als één gemotiveerd team.

123-standbouw.nl is er verheugd over om een open en ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We dat elke effectieve stand begint met een diep begrip van de individuele behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om , je merk te begrijpen en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met je beursstand. Daarna brengen we onze uitgebreide expertise in beursstand design in het spel, en werken we close met jou om een expositieruimte te creëren die jouw merk op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een vlekkeloze, zorgeloze ervaring van design tot flawless installatie dankzij onze uitgebreide 15+ jaar ervaring. Als jouw vertrouwde partner voor standconstructie, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw unique behoeften en doelstellingen. Met ons team van deskundige professionals en onze onwankelbare toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de ideale partner is die je nodig hebt om je merk te laten blinken op imponerende beurzen.

Koop of Huur Standbouw? - Snel uw Gehuurde of Aangekochte Beursstand Prijsindicatie in Lelystad aanvragen ★ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen

Offerte Aanvragen: De Cruciale Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een inzichtelijke offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een betrouwbare prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een succes te maken.

De Beste Standbouwer in Lelystad in Lelystad

We bieden altijd maatwerk op basis van uw eisen. U kunt altijd gaan voor:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals vervoer en op- en afbouw van de beurswand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

De genoemde indicaties geven een beeld, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel als verfijnde organisaties. Met ons flexibele systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt huren hebben wij continu een betaalbare oplossing voor uw noden en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN & FAQ

Wij hebben inderdaad zeer ruime ervaring met het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel in Europa als op andere werelddelen.

Zeker als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende locaties gaat deelnemen zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouwer . Door ons modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem svp contact met ons op over alle opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel standbouwers die beursstands leveren. De meeste gebieden hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook landelijk en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, tv-schermen, legplanken, recepties en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, stoelen, lichtbronnen en overige artikelen.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de complete verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, tentoonstellingsstand, stand ontwerp en uitrusting en zaken als transport, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
Het Samenspel tussen Promotie en Standbouw.
Beurzen zijn een belangrijk deel van het zakenwereld en een van de beste manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je dominante merk te versterken, je klantenbestand uit te breiden en je connecties te verbeteren. Of je je nu inschrijft voor grotere, aantrekkelijke internationale beurzen of je focust op kleinere, meer gespecialiseerde beurzen, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je expositie ervaring succesvol en onvergetelijk te maken. We hebben jarenlange ervaring in het werken met klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je indrukwekkende stand kunnen inrichten om de meeste aandacht te trekken. Of je nu interesse hebt in een expositie ruimte voor een groot toonaangevende industrie-evenement of een beperkte, specifieke conferentie, we benaderen elke beurs met dezelfde passie en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de kleinste aantrekkelijke beurzen leuke en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW IMPRESSIEVE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de geoptimaliseerde zichtbaarheid, bijzonder kwalitatieve uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de als onze efficiënte dienstverlening bereikt u een hoger rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijktijdig kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR KOSTEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND IEDERE BEURS ANDERS IN TE RICHTEN…  
MAAR WEL STEEDS GEBRUIK MAKEND VAN PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL VOORZIEN VAN O.A.​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Montage
=> Professionele Transport Service
=> Inrichting / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Koop of Huur Standbouw? - Snel uw Gehuurde of Aangekochte Beursstand Prijsindicatie in Lelystad aanvragen ★ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen in Lelystad

✅ Vraag snel uw beursstand Prijsindicatie in Lelystad aan ✅ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen

U kunt bij ons meerdere soorten beursstands huren.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als ervaren medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek alle opties die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Koop of Huur Standbouw? - Snel uw Gehuurde of Aangekochte Beursstand Prijsindicatie in Lelystad aanvragen ★ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen

✅ Vraag snel uw beursstand Prijsindicatie in Lelystad aan ✅ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen

U kunt bij ons meerdere soorten beursstands huren.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als ervaren medewerker.

Scroll to Top