beurswand-logo

Op Zoek naar een Standbouw Bedrijf? Offerte in Halfweg ★ Evenement voor Halfweg? ★ Binnen maximaal 24 uur uw Aanbieding ontvangen"

Huur of koop Presentatiestand Halfweg

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE !

Vraag hier vrijblijvend een  Expositiestand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Noordwijk, Staphorst, Meppel, Nieuwleusen, Baarlo, Zuidwolde, Steenbergen, Hasselt, Holten, Genemuiden.

ONTDEK ONS BEDRIJF ALS JOUW VERTROUWDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl zijn we de brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond plaatsen en je publiek verbinden. Of je nu op zoek bent naar complete stands, aanpasbare stands, etage stands of unieke stands, ons team van professionals ontwerpt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot stands die zowel milieuvriendelijk als opvallend zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van uitmuntendheid en zekerheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk centraal, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we ontwikkelen. Geef ons de kans ons jouw inspirerende visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat iedere exhibitie stand speciaal moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een exhibitie stand die indruk maakt of een compacte maar creatieve exhibitie stand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een begrip van jouw merk, maken we iedere exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons grootste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met , precisie en professionaliteit.

Het proces van creatie van jouw prachtige beursstand bij 123-standbouw.nl is een gecoördineerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het indrukwekkende ontwerp, we begeleiden je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je absoluut tevreden bent met het eersteklas resultaat. Ons professionele team van ontwerpers probeert ernaar om nieuwe ontwerpen te creëren die niet alleen je merk weerspiegelen, maar ook je geïnteresseerde bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het boeiende ontwerp tot de uitvoering, wordt precies gepland en uitgevoerd door onze competente experts. Of je nu een aantrekkelijk ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een actueel, efficiënt ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij zijn van mening dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je betrokken bij elke stap, van ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen display stands op maat, maar wij geven ook ondersteuning op maat. Onze specialisten graag met je mee over de optimale oplossing voor jouw beursaanwezigheid. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw onderneming, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een display stand ontworpen die ideaal past bij jouw onderneming en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de uitstekendheid zeer hoog in het vaandel. Daarom creëren wij alle expositiestands met hoogwaardige materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van slagvaardige stand designs, die ervoor zorgen dat uw unieke {} uitspringt tussen de andere stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de nieuwste en super effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je voordelige innovatieve beursstands op maat huren. Wij bieden meerdere unieke basis stands met competitieve tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een uniek concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse kwalitatieve materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw succesvolle bedrijf, budget en unieke uitstraling.

Over ons bedrijf

Bouwend op een robuuste basis van langdurige ervaring, zijn we al heel lang actief in de wereld van standbouw en . In die tijd hebben we een uitgebreid scala aan projecten uitgevoerd, van en gezellige exposities tot wereldwijde beurzen. Met ieder jaar dat voorbij gaat, vergroot onze deskundigheid en ons van de veranderlijke aard van evenementen. We zijn op de productieve jaren van projecten die we hebben afgerond, die speciaal zijn in hun uitvoering en . Dankzij ons meesterschap en de nuttige ervaring die we gedurende de jaren hebben vergaderd, zijn we om de en doelstellingen van onze belangrijke klanten om te in concrete en standontwerpen. We kijken uit naar nog van vruchtbare samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is uw loyale en betrouwbare partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel internationale standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is volledig gericht op uw vereisten en verlangens. Of jij nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor flexibiliteit en eenvoud, of een op maat gemaakte stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om uw inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we originaliteit en innovatie combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdlijn. We zijn eerlijk over de kosten voor standbouw en werken intensief samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook waardevol. Van promotie tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om uw merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een weerspiegeling is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, uniek en gedenkwaardig te maken.

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het opzetten van een uitstekende expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een verbazingwekkende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand perfect te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de geweldige locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de gezellige sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand verbetert of opvallende verlichting om de aandacht van interessante voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een onmisbaar element dat je beursstand kan transformeren en de unieke beleving van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze uitgebreide ervaring en het feit dat we alle disciplines bezitten, maken ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en innovatieve oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je onderneming werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze hands-on aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het eerste ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het tonen van je bedrijf en waren op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van excellentie en klantgeluk streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we bijzonder verheugd op ons deskundig team. Een bende gedreven professionals die hun passie voor standbouw en hun constante toewijding aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van briljante designers tot installateurs, om ervoor te zorgen dat elke opvallende stand die we bouwen beantwoordt aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en overeenkomt met de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een vriendelijk team dat gelooft in het creëren van een uplifting en behulpzame werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een enthousiast en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een metgezel waarbij elk bekwaam teamlid meewerkt aan jouw groot succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, gezamenlijk als één enthousiast team.

123-standbouw.nl is er trots op om een en collaboratief ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We denken dat elke succesvolle beursstand begint met een begrip van de unieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om je te horen, je merk te en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met je beursstand. Daarna brengen we onze verregaande expertise in beursstand design in het spel, en werken we strak met jou om een stand te creëren die jouw merk op de superieure manier vertegenwoordigt.

We beloven een probleemloze, zonder zorgen ervaring van concept tot flawless installatie dankzij onze immense 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standbouw, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Met ons team van deskundige professionals en onze onwankelbare toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de partner is die je nodig hebt om je merk te laten blinken op beurzen.

Op Zoek naar een Standbouw Bedrijf? Offerte in Halfweg ★ Evenement voor Halfweg? ★ Binnen maximaal 24 uur uw Aanbieding ontvangen"

Offerte Verzoek: De Essentiële Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je boeiende beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een duidelijke offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je opkomende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een redelijke prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een enorm succes te maken.

Huur of koop Presentatiestand in Halfweg

We bieden altijd maatwerk aangepast aan uw functionele behoefte. U kunt altijd kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals vervoer en op- en afbouw van de beurswand… of zelfs complete inrichting en accessoires!

Deze indicaties zijn indicatief, u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel grote als organisaties. Met ons aanpasbare systeem heeft u maximale flexibiliteit. Doordat u onze indrukwekkende beursstands kunt hebben wij steeds een voordelige oplossing voor uw behoeften en voorkeuren"

Visuals Frames

FAQ

Wij hebben inderdaad uitgebreide ervaring met het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel binnen Europa als op andere werelddelen.

Ook als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) werelddelen deelneemt zijn wij de juiste flexibele standbouwer . Door ons innovatieve modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem svp contact met ons op over alle opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die beursstands leveren. De meeste gebieden hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook landelijk en zelfs in het buitenland. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, beeldschermen, rekken, recepties en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, stoelen, verlichting en overige artikelen.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standontwerpbureau is deskundig in de verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, expositiestand, stand ontwerp en uitrusting en zaken als verplaatsing, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatorische en additionele aspecten van beursdeelnames heeft zijn zij in staat efficiënter en kwalitatief beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Verbinding tussen Publiciteit en Expositieopbouw.
Beurzen zijn een essentieel aspect van het commerciële landschap en een van de beste manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de kracht van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je dominante merk te versterken, nieuwe klanten te winnen en je uitgebreide netwerk uit te breiden. Of je nu geïnteresseerd bent in grotere, mondiale tentoonstellingen of je focust op intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je helpen om je beurservaring doeltreffend en onvergetelijk te maken. We hebben veel ervaring in het begeleiden van klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen ontwerpen om de beste impact te hebben. Of je nu op zoek bent naar een expositie ruimte voor een grote vakbeurs of een beperkte, specifieke conferentie, we benutten elke beurs met dezelfde toewijding en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de kleinste boeiende beurzen opwindende en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW UNIEKE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de verbeterde zichtbaarheid, extreem kwalitatieve uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de tentoonstelling als onze uitgebreide dienstverlening bereikt u een groter rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijkertijd kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR KOSTEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND OP TE BOUWEN…  
MAAR STEEDS MET DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL VOORZIEN VAN O.A.​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Montage en Demontage
=> Transport Service
=> Inrichting / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Op Zoek naar een Standbouw Bedrijf? Offerte in Halfweg ★ Evenement voor Halfweg? ★ Binnen maximaal 24 uur uw Aanbieding ontvangen" in Halfweg

✅ Vraag online uw beursstand Offerte in Halfweg aan ✅ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren per email ontvangen

U kunt bij ons meerdere soorten innovatieve beursstands huren.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als betrouwbare partner.

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek alle opties die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Op Zoek naar een Standbouw Bedrijf? Offerte in Halfweg ★ Evenement voor Halfweg? ★ Binnen maximaal 24 uur uw Aanbieding ontvangen"

✅ Vraag online uw beursstand Offerte in Halfweg aan ✅ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren per email ontvangen

U kunt bij ons meerdere soorten innovatieve beursstands huren.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als betrouwbare partner.

Scroll to Top