beurswand-logo

Stand Huren of Kopen

Huur of koop Expo Stand Eindhoven

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE GELEVERD!

Vraag hier een  Beursexpositie stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Gennep, Putten, Veldhoven, Hulst, Waalre, Nuenen, Son en Breugel, Best, Heeze, Mierlo.

BEKIJK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl dienen als we de brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw vertrouwde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond brengen en je publiek betrekken. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, modulaire stands, dubbele niveau etage stands of bijzondere stands, ons team van ervaren professionals ontwerpt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan geweldige opties om uit te kiezen, van progressieve alluminium stands tot stands die zowel milieuvriendelijk als in het oog springend zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van uitmuntendheid en bestendigheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk voorop, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Sta ons jouw dynamische visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat ieder beursstand moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een omvangrijke beursstand die indruk maakt of een compacte maar creatieve beursstand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de beursstand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een grondig begrip van jouw merk, maken we ieder beursstand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw beursstand wordt door ons ontworpen en gebouwd met toewijding, precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een doordachte inspanning van begin tot eind. Van het eerste advies tot het oogstrelende ontwerp, we ondersteunen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je compleet tevreden bent met het uitmuntende resultaat. Ons ervaren team van ontwerpers streeft ernaar om innovatieve ontwerpen te creëren die niet alleen je unieke merk weerspiegelen, maar ook je geïnteresseerde bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het uitdagende ontwerp tot de uitvoering, wordt precies gepland en uitgevoerd door onze bekwame experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een actueel, gestroomlijnd ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij zijn van mening dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je actief betrokken bent bij elke stap, van opwindend ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand juist zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen beursstands op maat, maar wij geven ook begeleiding op maat. Onze professionals denken enthousiast graag met je mee over de superieure oplossing voor jouw beursexpositie. Hierbij wordt gekeken naar de belangrijke doelstellingen van jouw firma, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een expositiestand doordacht ontworpen die naadloos past bij jouw firma en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle stand designs met hoogwaardige materialen en volgens de modernste technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat uw absolute {} uitspringt tussen de overige stands op de beurs. Hierbij wordt in overweging genomen met de recentste trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de nieuwste en super effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je betaalbare creatieve beursstands op maat huren. Wij bieden meerdere stijlvolle basis stands met competitieve tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw voorkeuren en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw bedrijf, budget en unieke uitstraling.

Over 123-standbouw.nl

Bouwend op een basis van ervaring, zijn we al heel lang actief in de wereld van en expositieontwerp. In die tijd hebben we een groot scala aan projecten uitgevoerd, van en intieme exposities tot omvangrijke beurzen. Met iedere jaargang dat , onze expertise en ons begrijpen van de dynamische aard van . We zijn op de jaren van mooie projecten die we hebben voltooid, die elk uniek zijn in hun en invloed. Dankzij ons vakmanschap en de waardevolle ervaring die we in de loop der jaren hebben vergaderd, zijn we gekwalificeerd om de en doelen van onze gewaardeerde opdrachtgevers om te transformeren in concrete en effectieve . We kijken uit naar nog veel meer jaren van geslaagde samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is uw toegewijde partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel wereldwijde standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is compleet gericht op uw behoeften en verlangens. Of je nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor flexibiliteit en eenvoud, of een aangepaste stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om jouw inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en vernieuwing combineren met haalbare overwegingen zoals budget en tijdlijn. We zijn transparant over de kosten voor standbouw en werken nauw samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook economisch. Van reklame tot standbouw, we hebben alles in huis om jouw merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een weerspiegeling is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, uniek en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het opzetten van een succesvolle beursstand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een geweldige presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand perfect te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de geweldige locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand complementeert of felle verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een essentieel element dat je expositieruimte kan transformeren en de ongeëvenaarde beleving van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De aanzienlijke ervaring en de realiteit dat we alle disciplines beheersen, stellen ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en unieke oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van open lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw project werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze praktische aanpak betekent dat we je alle werk uit handen kunnen nemen, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het presenteren van je onderneming en artikelen op de meest effectieve manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van excellentie en klantbevrediging streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we heel erg blij op ons bekwaam personeel. Een bende passievolle professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun constante inzet aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van ontwerpers tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke prachtige stand die we bouwen beantwoordt aan de top kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst hartelijk team dat gelooft in het creëren van een positieve en ondersteunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een enthousiast en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een collega waarbij elk bekwaam teamlid meewerkt aan jouw groot succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, gezamenlijk als één enthousiast team.

123-standbouw.nl is er blij mee om een en samenwerkend ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We dat elke expositieruimte begint met een begrip van de bijzondere behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om aandachtig naar je te luisteren, jouw handelsmerk te vatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze uitmuntende expertise in stand design in het spel, en werken we nauw samen met jou om een beursstand te creëren die jouw handelsmerk op de meest ideale manier vertegenwoordigt.

We garanderen een vlekkeloze, stressvrije ervaring van concept tot perfecte installatie dankzij onze lange 15+ jaar ervaring. Als jouw betrouwbare partner voor standconstructie, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw unique behoeften en doelstellingen. Met ons team van bevoegde professionals en onze toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de ideale partner is die je nodig hebt om je merk te laten schitteren op imponerende beurzen.

Stand Huren of Kopen

Prijsopgave Aanvragen: De Cruciale Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je boeiende beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een inzichtelijke offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn 100% vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een eerlijke prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een enorm succes te maken.

Huur of koop Expo Stand in Eindhoven

We bieden u altijd maatwerk ingericht op uw functionele behoefte. U kunt altijd kiezen uit:
een complete beursstand, optionele aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

De genoemde kosten geven een beeld, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben lange ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel als verfijnde organisaties. Met ons aanpasbare systeem heeft u flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt kopen hebben wij steeds een economische oplossing voor uw en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN & FAQ

Wij hebben inderdaad ruime ervaring met betrekking tot het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel binnen Europa als op andere werelddelen.

Zeker als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) locaties gaat deelnemen zijn wij de juiste flexibele standbouwer voor u. Door ons modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over alle opties. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die beursopstellingen leveren. De meeste gebieden hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook landelijk en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, tv-schermen, planken, recepties en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, zitmeubilair, lampen en andere benodigdheden.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, beurswand, ontwerp van uw beursstand en configuratie en zaken als vervoer, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel energie. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor kunt u besparen – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u vlot en simpel van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Samenwerking tussen Marketing en Standontwerp.
Beurzen zijn een belangrijk aspect van het zakenwereld en een van de meest nuttige manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je merknaam op te bouwen, je klantenbestand uit te breiden en je connecties te verbeteren. Of je nu deelneemt aan grotere, boeiende internationale beurzen of je focust op intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je assisteren in het creëren van je expositie ervaring succesvol en memorabel te maken. We hebben een schat aan ervaring in het begeleiden van klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je opmerkelijke stand kunnen inrichten om de meeste aandacht te trekken. Of je je nu voorbereidt op een stand voor een grote vakbeurs of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benutten ieder evenement met hetzelfde enthousiasme en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zij, worden zelfs de kleinste boeiende beurzen leuke en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW IMPRESSIEVE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de verbeterde zichtbaarheid, zeer gerenommeerde uitstraling en flexibiliteit in zowel de tentoonstelling als onze uitgebreide dienstverlening bereikt u een hoger rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijkertijd kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR GELD (EN HELP HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND IN TE RICHTEN…  
MAAR STEEDS GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCLUSIEF O.A.​

=> Beursstand Ontwerp en Visual Design
=> Opbouwen en Afbouwen
=> Professionele Transport Service
=> Inrichting / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Stand Huren of Kopen in Eindhoven

Op zoek naar een Standbouw bedrijf? ✅ Krijg dezelfde dag een Prijsindicatie voor beursbouw in Eindhoven per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons diverse soorten uitstekende beursstands gebruiken.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als toegewijde collega.

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek alle opties die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Stand Huren of Kopen

Op zoek naar een Standbouw bedrijf? ✅ Krijg dezelfde dag een Prijsindicatie voor beursbouw in Eindhoven per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons diverse soorten uitstekende beursstands gebruiken.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als toegewijde collega.

Scroll to Top