beurswand-logo

Standbouw bedrijf gezocht? - Online uw Gehuurde of Aangekochte Beursstand Offerte in Gendringen aanvragen ★ 100% Zonder Verplichting en dezelfde dag in uw mailbox ontvangen

Standbouw bedrijf Gendringen

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN 7 DAGEN OP LOCATIE !

Vraag hier vrijblijvend een  Expositiestand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Ulft, Silvolde, Terborg, Gaanderen, Dinxperlo, Varsseveld, Doetinchem, Zelhem, Aalten, Didam.

ONDERZOEK ONS BEDRIJF ALS JOUW BETROUWBARE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl zijn we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw toegewijde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond zetten en je publiek betrekken. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, aanpasbare stands, etage stands of unieke stands, ons team van ervaren professionals maakt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot duurzame stands die zowel milieuvriendelijk als indrukwekkend zijn. Met onze standaard verzekeren we je van eersteklas kwaliteit en zekerheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk centraal, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Geef ons de mogelijkheid ons jouw inspirerende visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat iedere exhibitie stand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een grote exhibitie stand die indruk maakt of een kleine maar exhibitie stand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een diepgaand begrip van jouw merk, maken we iedere exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met toewijding, precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw prachtige beursstand bij 123-standbouw.nl is een doordachte inspanning van begin tot eind. Van het eerste deskundige advies tot het aantrekkelijke ontwerp, we helpen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met het uitmuntende resultaat. Ons professionele team van ontwerpers ziet het als doel ernaar om baanbrekende ontwerpen te creëren die niet alleen je opvallende merk weerspiegelen, maar ook je bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het inspirerende ontwerp tot de uitvoering, wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd door onze experts. Of je nu een motiverend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een modern, gestroomlijnd ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij geloven dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je betrokken bij elke stap, van ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand juist zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen beursstands op maat, maar wij geven ook raad op maat. Onze experts denken zorgvuldig graag met je mee over de ideale oplossing voor jouw tentoonstellingsparticipatie. Hierbij wordt gekeken naar de essentiële doelstellingen van jouw onderneming, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een display stand die perfect past bij jouw onderneming en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de kwaliteit extreem hoog in het vaandel. Daarom creëren wij alle beursstands met eersteklas materialen en volgens de geavanceerde technieken. Hierbij maken wij gebruik van slagvaardige stand designs, die ervoor zorgen dat uw echte blikvanger opmerkelijk is tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de laatste en super effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je aantrekkelijke creatieve beursstands op maat huren. Wij bieden diverse stijlvolle basis stands met competitieve tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw professionele bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Over ons bedrijf

Bouwend op een solide basis van ervaring, zijn we al langdurig actief in de interessante wereld van en . In die periode hebben we een uitgebreid scala aan projecten uitgevoerd, van en intieme exposities tot wereldwijde beurzen. Met iedere jaargang dat verstrijkt, onze deskundigheid en ons inzicht van de voortdurend veranderende aard van evenementen. We zijn blij op de productieve jaren van mooie projecten die we hebben voltooid, die elk bijzonder zijn in hun en invloed. Door ons vakmanschap en de nuttige ervaring die we hebben vergaderd, zijn we om de voorkeuren en doelen van onze belangrijke opdrachtgevers om te zetten in en efficiënte standontwerpen. We verwachten nog vele jaren van vruchtbare samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is uw toegewijde partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel de wereldwijde standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is volledig gericht op uw noden en verlangens. Of u nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor aanpasbaarheid en comfort, of een gepersonaliseerde stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om jouw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en innovatie combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn transparant over de redelijke kosten voor standbouw en werken nauw samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook waardevol. Van promotie tot standbouw, we hebben alles in huis om jouw merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een reflectie is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, speciaal en memorabel te maken.

Verlichting speelt een cruciale rol bij het opzetten van een succesvolle expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een verbazingwekkende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand optimaal te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de ideale locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand complementeert of heldere verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een essentieel element dat je stand kan transformeren en de unieke beleving van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen uitgebreide ervaring en de realiteit dat we alle disciplines in huis hebben, stellen ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en originele oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je project werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze praktische aanpak betekent dat we je alle werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het tonen van je onderneming en waren op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van kwaliteit en klantbevrediging streven.

Bij 123-standbouw zijn we heel erg verheugd op ons deskundig staf. Een bende energieke professionals die hun passie voor standbouw en hun onverzettelijke commitment aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van ontwerpers tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke indrukwekkende stand die we bouwen voldoet aan de beste kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de bijzondere behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst warm team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en behulpzame werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een enthousiast en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw kies je voor een collega waarbij elk bekwaam teamlid meewerkt aan jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, samen als één enthousiast team.

123-standbouw.nl is er blij mee om een open en samenwerkend ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We denken dat elke succesvolle stand begint met een diep begrip van de bijzondere behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om aandachtig naar je te luisteren, je merk te doorgronden en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze uitmuntende expertise in stand design in het spel, en werken we nauw samen met jou om een beursstand te creëren die jouw merk op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We beloven een probleemloze, stressvrije ervaring van ontwerp tot vlekkeloze installatie dankzij onze immense 15+ jaar ervaring. Als jouw deskundige partner voor standbouw, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Met ons team van ervaren professionals en onze onwankelbare toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de ideale partner is die je nodig hebt om je merk te laten blinken op spectaculaire beurzen.

Standbouw bedrijf gezocht? - Online uw Gehuurde of Aangekochte Beursstand Offerte in Gendringen aanvragen ★ 100% Zonder Verplichting en dezelfde dag in uw mailbox ontvangen

Offerte Aanvragen: De Essentiële Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een duidelijke offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn 100% vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een betrouwbare prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een groots succes te maken.

Standbouw bedrijf in Gendringen

We bieden altijd maatwerk ingericht op uw functionele eisen. U kunt altijd kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende services zoals vervoer en op- en afbouw van de beurswand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

Deze kosten zijn indicatief, u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel omvangrijke als organisaties. Met ons modulaire systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze beursstands kunt gebruiken hebben wij continu een betaalbare oplossing voor uw wensen en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

Wij hebben zeker zeer uitgebreide ervaring met betrekking tot het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel binnen Europa als op andere werelddelen.

Ook als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) internationale gaat deelnemen zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouw expert voor u. Door ons modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem svp contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouwers die beursstands leveren. De meeste regio’s hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook landelijk en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, beeldschermen, legplanken, recepties en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, zitmeubilair, verlichting en andere benodigdheden.
Door hier een aanvraag voor standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de volledige verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, beurswand, stand ontwerp en uitrusting en zaken als transport, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel arbeid. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor kunt u besparen – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Verbinding tussen Adverteren en Expositieopbouw.
Evenementen zijn een belangrijk deel van het zakenwereld en een van de meest effectieve manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, nieuwe klanten te winnen en je omvangrijke netwerk uit te breiden. Of je nu deelneemt aan grotere, boeiende internationale beurzen of je richt op intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je expositie ervaring succesvol en herinneringswaardig te maken. We hebben veel ervaring in het werken met klanten op een breed scala van beurzen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen inrichten om het beste resultaat te bereiken. Of je nu interesse hebt in een booth voor een belangrijk branche-evenement of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benaderen elke tentoonstelling met dezelfde passie en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de kleinste boeiende beurzen opwindende en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFICIËNTIE VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de zichtbaarheid, zeer professionele uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de beursstand als onze efficiënte dienstverlening bereikt u een rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u tegelijk kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND IN TE RICHTEN…  
MAAR STEEDS MET DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL VOORZIEN VAN BIJVOORBEELD​

=> Beursstand Ontwerp en Visual Design
=> Montage en Demontage
=> Professionele Vervoer Dienstverlening
=> Meubels / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Standbouw bedrijf gezocht? - Online uw Gehuurde of Aangekochte Beursstand Offerte in Gendringen aanvragen ★ 100% Zonder Verplichting en dezelfde dag in uw mailbox ontvangen in Gendringen

Op zoek naar een Standbouwer? ✅ Krijg dezelfde dag een Offerte voor standontwerp in Gendringen in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons soorten aantrekkelijke beursstands gebruiken.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als toegewijde medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Standbouw bedrijf gezocht? - Online uw Gehuurde of Aangekochte Beursstand Offerte in Gendringen aanvragen ★ 100% Zonder Verplichting en dezelfde dag in uw mailbox ontvangen

Op zoek naar een Standbouwer? ✅ Krijg dezelfde dag een Offerte voor standontwerp in Gendringen in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons soorten aantrekkelijke beursstands gebruiken.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als toegewijde medewerker.

Scroll to Top