beurswand-logo

Hoogezand een Beurswand Nodig? ★ 100% Vrijblijvend

Het Beste Standbouw Bedrijf Hoogezand

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE !

Vraag hier vrijblijvend een  Expositiestand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Sappemeer, Haren, Zuidlaren, Veendam, Wildervank, De Punt, Halfweg, Ten Boer, Paterswolde, Zandvoort.

ONDERZOEK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl zijn we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond steken en je publiek aantrekken. Of je nu op zoek bent naar totale stands, modulaire stands, dubbele niveau etage stands of unieke stands, ons team van ervaren professionals bouwt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan uitstekende opties om uit te kiezen, van innovatieve alluminium stands tot groene stands die zowel milieuvriendelijk als in het oog springend zijn. Met onze standaard verzekeren we je van eersteklas kwaliteit en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Laat ons jouw innovatieve visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl geloven we dat ieder expositiestand uniek moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een omvangrijke expositiestand die indruk maakt of een compacte maar originele expositiestand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we ieder expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met enthousiasme, precisie en professionaliteit.

Het proces van realisatie van jouw beursstand bij 123-standbouw.nl is een gecoördineerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het indrukwekkende ontwerp, we helpen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het uitmuntende resultaat. Ons professionele team van ontwerpers streeft ernaar om nieuwe ontwerpen te creëren die niet alleen je opvallende merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het boeiende ontwerp tot de implementatie, wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd door onze experts. Of je nu een motiverend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, gestroomlijnd ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je betrokken bij elke stap, van intrigerend ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen display stands op maat, maar wij geven ook ondersteuning op maat. Onze professionals denken enthousiast graag met je mee over de optimale oplossing voor jouw beursbetrokkenheid. Hierbij wordt gekeken naar de belangrijke doelstellingen van jouw bedrijf, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een expositiestand professioneel ontworpen die past bij jouw bedrijf en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de uitstekendheid extreem hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle expositiestands met {} materialen en volgens de modernste technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat jouw echte aandachtstrekker opvalt tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt in overweging genomen met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de laatste en uiterst effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je economische beursstands op maat leasen. Wij bieden meerdere stijlvolle basis stands met concurrerende tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een uniek concept op maat, waarbij de beursstand geheel naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw bedrijf, budget en uitstraling.

Meer Over 123-standbouw.nl

Steunend op een robuuste basis van vele jaren ervaring, zijn we al heel lang actief in de boeiende wereld van expositiebouw en standontwerp. In die periode hebben we een ruim scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en persoonlijke exposities tot beurzen. Met ieder jaar dat , neemt toe onze kennis en ons inzicht van de veranderlijke aard van evenementen. We zijn trots op de vruchtbare jaren van mooie projecten die we hebben gerealiseerd, die elk bijzonder zijn in hun en impact. Dankzij ons en de nuttige ervaring die we hebben verworven, zijn we gekwalificeerd om de wensen en doelen van onze belangrijke om te veranderen in zichtbare en tentoonstellingsontwerpen. We kijken uit naar nog van vruchtbare samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is jouw toegewijde partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel overzeese standbouw. Onze service in standbouw is geheel gericht op jouw noden en voorkeuren. Of jij nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor flexibiliteit en comfort, of een op maat gemaakte en unieke stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om jouw inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en innovatie combineren met realistische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn eerlijk over de redelijke kosten voor standbouw en werken nauw samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook economisch. Van promotie tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om jouw merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een afspiegeling is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, bijzonder en gedenkwaardig te maken.

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het opzetten van een slagvaardige stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een uitstekende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand perfect te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de ideale locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand verbetert of felle verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een onmisbaar element dat je stand kan transformeren en de unieke ervaring van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De uitgebreide ervaring en het gegeven dat we alle disciplines bezitten, stellen ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen project werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om snel en efficiënt te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze directe aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het presenteren van je onderneming en producten op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van kwaliteit en klantgeluk streven.

Bij ons bedrijf zijn we enorm trots op ons personeel. Een bende energieke professionals die hun passie voor standbouw en hun onverzettelijke inzet aan klantenservice naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van briljante creatieve geesten tot installateurs, om ervoor te zorgen dat elke indrukwekkende stand die we bouwen voldoet aan de top kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst hartelijk team dat gelooft in het creëren van een positieve en behulpzame werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gedreven en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een collega waarbij elk uitstekend teamlid deelneemt aan jouw groot succes. Je succes is ons succes, en daar streven we elke dag aan, gezamenlijk als één gedreven team.

123-standbouw.nl is er trots op om een en coöperatief ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We gaan ervan uit dat elke stand begint met een uitgebreid begrip van de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om jouw gedachten te absorberen, jouw handelsmerk te doorgronden en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze diepgaande expertise in standontwerp in het spel, en werken we strak met jou om een stand te creëren die je brand op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een naadloze, zorgeloze ervaring van design tot flawless installatie dankzij onze lange 15+ jaar ervaring. Als jouw deskundige partner voor standconstructie, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Met ons team van deskundige professionals en onze onwankelbare toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de betrouwbare partner is die je nodig hebt om je merk te laten schitteren op spectaculaire beurzen.

Hoogezand een Beurswand Nodig? ★ 100% Vrijblijvend

Prijsopgave Aanvragen: De Belangrijke Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een inzichtelijke offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn absoluut vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een redelijke prijs zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een enorm succes te maken.

Het Beste Standbouw Bedrijf in Hoogezand

We bieden altijd maatwerk aangepast aan uw functionele eisen. U kunt zelfs kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de stand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

De genoemde indicaties geven een beeld, u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben uitgebreide ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel majestueuze als kleine organisaties. Met ons modulaire systeem heeft u optimale flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt gebruiken hebben wij steeds een oplossing voor uw behoeften en desires"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben uiteraard zeer uitgebreide ervaring met het leveren van  beursstands buiten Nederland. Zowel in Europa als op andere werelddelen.

Ook als u aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) internationale deelneemt zijn wij bij uitstek de juiste flexibele . Door ons modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem snel contact met ons op over alle opties. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouw bedrijven die beursopstellingen leveren. De meeste regio’s hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook nationaal en zelfs in het buitenland. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, tv-schermen, planken, toonbanken en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, zitplaatsen, lichtbronnen en andere benodigdheden.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de complete verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, beurswand, stand ontwerp en configuratie en zaken als vervoer, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel inspanning. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat efficiënter en kwalitatief beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
Het Samenspel tussen Marketing en Standontwerp.
Beurzen zijn een cruciaal aspect van het bedrijfsleven en een van de meest effectieve manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je dominante merk te versterken, nieuwe klanten te winnen en je zakelijke relaties te versterken. Of je je nu inschrijft voor grootschalige, wereldwijde evenementen of je richt op kleinere, meer uitgekiende beurzen, we kunnen je helpen om je beurservaring productief en onvergetelijk te maken. We hebben een schat aan ervaring in het begeleiden van klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je booth kunnen opbouwen om het beste resultaat te bereiken. Of je nu op zoek bent naar een booth voor een groot toonaangevende industrie-evenement of een intieme, gespecialiseerde bijeenkomst, we pakken elke beurs met dezelfde toewijding en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de meest niche evenementen opwindende en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFICIËNTIE VAN UW OPVALLENDE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de verbeterde zichtbaarheid, extreem professionele uitstraling en flexibiliteit in zowel de presentatie als onze uitgebreide dienstverlening behaalt u een aanzienlijk rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u tegelijk kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR KOSTEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND ELKE BEURS ANDERS TE ONTWERPEN…  
MAAR WEL STEEDS MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL VOORZIEN VAN BIJVOORBEELD​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Opbouwen en Afbouwen
=> Professionele Vervoer
=> Meubels / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Hoogezand een Beurswand Nodig? ★ 100% Vrijblijvend in Hoogezand

Een Standbouwer Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsopgave voor beursinrichting in Hoogezand in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons soorten innovatieve beursstands huren.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beurswand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek alle opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Hoogezand een Beurswand Nodig? ★ 100% Vrijblijvend

Een Standbouwer Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsopgave voor beursinrichting in Hoogezand in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons soorten innovatieve beursstands huren.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als medewerker.

Scroll to Top