beurswand-logo

Standbouw Nodig? Ontvang dezelfde dag een Prijsindicatie in Klazienaveen voor een Beurswand in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting

Het Beste Standbouw Bedrijf Klazienaveen

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE GELEVERD!

Vraag hier vrijblijvend een  Stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Emmen, Ter Apel, Coevorden, Ter Borg, Hardenberg, Stadskanaal, Hoogeveen, Beilen, Zandvoort, Steenbergen.

BEKIJK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl zijn we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw betrouwbare Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond plaatsen en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar integrale stands, aanpasbare stands, etage stands of bijzondere stands, ons team van deskundige professionals maakt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van vooruitstrevende alluminium stands tot stands die zowel milieuvriendelijk als in het oog springend zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van uitmuntendheid en zekerheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Geef ons de kans ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat iedere beursstand speciaal moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een ruime beursstand die indruk maakt of een bescheiden maar originele beursstand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de beursstand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een begrip van jouw merk, maken we iedere beursstand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons hoogste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw beursstand wordt door ons ontworpen en gebouwd met passie, precisie en professionaliteit.

Het proces van realisatie van jouw prachtige beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het ontwerp, we ondersteunen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het uitmuntende resultaat. Ons deskundige team van ontwerpers probeert ernaar om vernieuwende ontwerpen te creëren die niet alleen je merk weerspiegelen, maar ook je bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het ontwerp tot de uitvoering, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze bekwame experts. Of je nu een motiverend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, gestroomlijnd ontwerp dat een langdurige indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij zijn van mening dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je volledig op de hoogte bent bij elke stap, van intrigerend ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand juist zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen expositiestands op maat, maar wij geven ook begeleiding op maat. Onze raadgevers denken enthousiast graag met je mee over de beste oplossing voor jouw beursbetrokkenheid. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw organisatie, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een beursstand die naadloos past bij jouw organisatie en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Daarom creëren wij alle beursstands met topkwaliteit materialen en volgens de geavanceerde technieken. Hierbij maken wij gebruik van slagvaardige stand designs, die ervoor zorgen dat je ware blikvanger opvalt tussen de andere stands op de beurs. Hierbij wordt in overweging genomen met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de allernieuwste en zeer effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je betaalbare innovatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden diverse basis stands met scherpe tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw voorkeuren en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw bedrijf, budget en uitstraling.

Over 123-standbouw.nl

Bouwend op een solide basis van langdurige ervaring, zijn we al langdurig actief in de boeiende wereld van en standontwerp. In deze periode hebben we een uitgebreid scala aan projecten uitgevoerd, van bescheiden en gezellige exposities tot internationale beurzen. Met dat verstrijkt, vergroot onze expertise en ons inzicht van de voortdurend veranderende aard van tentoonstellingen. We zijn verheugd op de vruchtbare jaren van prachtige projecten die we hebben afgerond, die ieder speciaal zijn in hun realisatie en invloed. ons vakmanschap en de nuttige ervaring die we hebben opgebouwd, zijn we gekwalificeerd om de voorkeuren en doelen van onze belangrijke cliënten om te zetten in tastbare en efficiënte standontwerpen. We verwachten nog vele jaren van vruchtbare samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is je loyale partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel nationale als wereldwijde standbouw. Onze service in standbouw is compleet gericht op je behoeften en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor flexibiliteit en comfort, of een aangepaste en unieke stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om jouw inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en modernisering combineren met praktische overwegingen zoals budget en planning. We zijn eerlijk over de kosten voor standbouw en werken nauw samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook economisch. Van publiciteit tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om jouw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een reflectie is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, uniek en gedenkwaardig te maken.

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het opzetten van een effectieve expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een uitstekende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand perfect te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de ideale locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand verhoogt of opvallende verlichting om de aandacht van interessante voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een fundamenteel element dat je stand kan transformeren en de indrukwekkende beleving van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze jarenlange ervaring en de realiteit dat we alle disciplines bezitten, bevrijden ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van open lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je onderneming werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze directe aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het laten zien van je onderneming en producten op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van kwaliteit en klantgeluk streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we blij op ons ervaren team. Een verzameling passievolle professionals die hun passie voor expositiebouw en hun toewijding aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van designers tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen beantwoordt aan de beste kwaliteitsstandaarden en overeenkomt met de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een gezellig team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en hulpvaardige werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een enthousiast en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een maatje waarbij elk teamlid meewerkt aan jouw groot succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, samen als één enthousiast team.

123-standbouw.nl is er enthousiast over om een helder en samenwerkend ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We denken dat elke briljante stand begint met een diep begrip van de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om , jouw handelsmerk te vatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met je beursstand. Daarna brengen we onze diepgaande expertise in standontwerp in het spel, en werken we met jou om een expositieruimte te creëren die jouw merk op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een naadloze, zorgeloze ervaring van design tot vlekkeloze installatie dankzij onze 15+ jaar ervaring. Als jouw vertrouwde partner voor standconstructie, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw behoeften en doelstellingen. Met ons team van bevoegde professionals en onze toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op beurzen.

Standbouw Nodig? Ontvang dezelfde dag een Prijsindicatie in Klazienaveen voor een Beurswand in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting

Offerte Aanvragen: De Belangrijke Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een heldere offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn absoluut vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je opkomende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een eerlijke prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een enorm succes te maken.

Het Beste Standbouw Bedrijf in Klazienaveen

We bieden altijd maatwerk op basis van uw functionele eisen. U kunt altijd kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals vervoer en op- en afbouw van de stand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

De hier genoemde indicaties geven een beeld, u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben lange ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel omvangrijke als kleine organisaties. Met ons flexibele systeem heeft u optimale flexibiliteit. Doordat u onze beursstands kunt hebben wij een oplossing voor uw noden en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben zeker ruime ervaring met het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel binnen Europa als buiten Europa.

Zeker als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) internationale deelneemt zijn wij de juiste ervaren standbouw expert voor u. Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem snel contact met ons op over alle opties. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouw bedrijven die stands voor beurzen leveren. De meeste gebieden hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook nationaal en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, tv-schermen, rekken, balies en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, zitmeubilair, verlichting en dergelijken.
Door hier een aanvraag voor standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is gespecialiseerd in de verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, beurswand, stand design en inrichting en zaken als vervoer, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u vlot en simpel van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Samenwerking tussen Reclame en Expositieopbouw.
Exposities zijn een cruciaal aspect van het bedrijfsleven en een van de meest effectieve manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je merknaam op te bouwen, nieuwe potentiële business te genereren en je brede netwerk uit te breiden. Of je nu geïnteresseerd bent in grotere, mondiale tentoonstellingen of je je inzet voor intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je helpen om je beurservaring succesvol en memorabel te maken. We hebben veel ervaring in het ondersteunen van klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je booth kunnen inrichten om de meeste aandacht te trekken. Of je nu op zoek bent naar een booth voor een grote vakbeurs of een beperkte, specifieke conferentie, we benutten elke beurs met dezelfde toewijding en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zij, worden zelfs de kleinste boeiende beurzen opwindende en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW IMPRESSIEVE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de zichtbaarheid, zeer professionele uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de als onze uitgebreide dienstverlening bereikt u een groter rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u tegelijk kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND IEDERE BEURS ANDERS OP TE BOUWEN…  
MAAR WEL IEDERE KEER MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCLUSIEF BIJVOORBEELD​

=> Beursstand Ontwerp en Visual Design
=> Montage en Demontage
=> Vervoer Service
=> Meubels / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Standbouw Nodig? Ontvang dezelfde dag een Prijsindicatie in Klazienaveen voor een Beurswand in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting in Klazienaveen

Een Standbouwer Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsindicatie voor beursinrichting in Klazienaveen in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons diverse soorten uitstekende beursstands gebruiken.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als toegewijde partner.

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek alle opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Standbouw Nodig? Ontvang dezelfde dag een Prijsindicatie in Klazienaveen voor een Beurswand in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting

Een Standbouwer Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsindicatie voor beursinrichting in Klazienaveen in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons diverse soorten uitstekende beursstands gebruiken.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als toegewijde partner.

Scroll to Top