beurswand-logo

Op Zoek naar een Standbouwer? Offerte in Landsmeer ★ Event voor Landsmeer? ★ In maximaal 24 uur uw Offerte in uw mail"

Het Beste Standbouw Bedrijf Landsmeer

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE !

Vraag hier vrijblijvend een  Stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Tuindorp Oostzaan, Oostzaan, Zaanstad, Monnickendam, Amsterdam, Purmerend, Halfweg, Diemen, Halfweg, Edam.

BEKIJK ONS BEDRIJF ALS JOUW VERTROUWDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl vormen we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw betrouwbare Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond steken en je publiek aantrekken. Of je nu op zoek bent naar totale stands, aanpasbare stands, etage stands of exclusieve stands, ons team van ervaren professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van vooruitstrevende alluminium stands tot groene stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze standaard verzekeren we je van eersteklas kwaliteit en betrouwbaarheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk op de eerste plaats, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we ontwikkelen. Sta ons jouw innovatieve visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat iedere exhibitie stand moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een grote exhibitie stand die indruk maakt of een maar originele exhibitie stand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we iedere exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met , precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw beursstand bij 123-standbouw.nl is een doordachte inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het aantrekkelijke ontwerp, we begeleiden je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je compleet tevreden bent met het resultaat. Ons ervaren team van ontwerpers ziet het als doel ernaar om baanbrekende ontwerpen te creëren die niet alleen je opvallende merk weerspiegelen, maar ook je geïnteresseerde bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het boeiende ontwerp tot de realisatie, wordt precies gepland en uitgevoerd door onze competente experts. Of je nu een aantrekkelijk ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een hedendaags, gestroomlijnd ontwerp dat een permanente indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je betrokken bij elke stap, van uitdagend ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand net zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen expositiestands op maat, maar wij geven ook raad op maat. Onze professionals denken enthousiast graag met je mee over de meest geschikte oplossing voor jouw beursbetrokkenheid. Hierbij wordt gekeken naar de doelstellingen van jouw zaak, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een display stand die naadloos past bij jouw zaak en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom opzetten wij alle beursstands met {} materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van slagvaardige stand designs, die ervoor zorgen dat jouw ware blikvanger opmerkelijk is tussen de concurrerende stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de recentste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de meest recente en uiterst effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je aantrekkelijke beursstands op maat inhuren. Wij bieden diverse basis stands met scherpe tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw professionele bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Over ons

Steunend op een stevige basis van jarenlange ervaring, zijn we al actief in de interessante wereld van standbouw en standontwerp. In die tijd hebben we een scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en persoonlijke exposities tot omvangrijke beurzen. Met dat verstrijkt, neemt toe onze en ons inzicht van de aard van beurzen. We zijn trots op de jaren van projecten die we hebben gerealiseerd, die elk uniek zijn in hun uitvoering en invloed. Met dank aan ons meesterschap en de ervaring die we in de loop der jaren hebben vergaderd, zijn we gekwalificeerd om de wensen en doelen van onze belangrijke opdrachtgevers om te veranderen in tastbare en effectieve . We nog vele jaren van succesvolle samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is jouw betrokken en betrouwbare partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel internationale standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is compleet gericht op jouw behoeften en verlangens. Of je nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor aanpasbaarheid en gemak, of een op maat gemaakte stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om jouw inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en innovatie combineren met realistische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn open over de kosten voor standbouw en werken nauw samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook economisch. Van publiciteit tot standbouw, we hebben alles in huis om jouw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een afspiegeling is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, uniek en gedenkwaardig te maken.

Verlichting speelt een cruciale rol bij het opzetten van een uitstekende beursstand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een degelijke en een verbazingwekkende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je sfeervolle stand volledig te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de geweldige locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand complementeert of heldere verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een fundamenteel element dat je stand kan transformeren en de ongeëvenaarde beleving van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen uitgebreide ervaring en het gegeven dat we alle disciplines bezitten, bevrijden ons in staat om allerlei soorten uitdaging aan te gaan en unieke oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw onderneming werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze directe aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het eerste ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het tonen van je bedrijf en producten op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van excellentie en klantgeluk streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we bijzonder verheugd op ons deskundig team. Een groep gedreven professionals die hun passie voor expositiebouw en hun inzet aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van creatieve geesten tot installateurs, om ervoor te zorgen dat elke prachtige stand die we bouwen voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en overeenkomt met de speciale behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een bijzonder hartelijk team dat gelooft in het creëren van een positieve en hulpvaardige werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een passievol en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een maatje waarbij elk teamlid meewerkt aan jouw belangrijk succes. Je succes is ons succes, en daar streven we elke dag aan, gezamenlijk als één passievol team.

123-standbouw.nl is er trots op om een en collaboratief ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We dat elke effectieve stand begint met een volledig begrip van de individuele behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om je te horen, jouw handelsmerk te vatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze diepgaande expertise in beursstand design in het spel, en werken we met jou om een stand te creëren die je brand op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een vlekkeloze, stressvrije ervaring van concept tot vlekkeloze installatie dankzij onze 15+ jaar ervaring. Als jouw deskundige partner voor standontwerp, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw behoeften en doelstellingen. Met ons team van ervaren professionals en onze onwankelbare toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op imponerende beurzen.

Op Zoek naar een Standbouwer? Offerte in Landsmeer ★ Event voor Landsmeer? ★ In maximaal 24 uur uw Offerte in uw mail"

Offerte Aanvragen: De Belangrijke Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je boeiende beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een duidelijke offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn 100% vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een redelijke prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een succes te maken.

Het Beste Standbouw Bedrijf in Landsmeer

We bieden u altijd maatwerk ingericht op uw wensen. U kunt zelfs kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de stand… of zelfs volledige inrichting en aankleding!

Deze indicaties zijn indicatief, u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel majestueuze als organisaties. Met ons flexibele systeem heeft u flexibiliteit. Doordat u onze indrukwekkende beursstands kunt gebruiken hebben wij altijd een betaalbare oplossing voor uw noden en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben zeker zeer uitgebreide ervaring met het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel in Europa als op andere werelddelen.

Ook als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende werelddelen gaat deelnemen zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouwer voor u. Door ons innovatieve modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem svp contact met ons op over de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel standbouwers die beursstands leveren. De meeste regio’s hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook door heel Nederland en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, beeldschermen, rekken, recepties en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, zitmeubilair, verlichting en dergelijken.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is deskundig in de verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, beursstand, stand design en uitrusting en zaken als vervoer, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel energie. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor kunt u besparen – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Synergie tussen Reclame en Standontwerp.
Exposities zijn een essentieel deel van het zakenwereld en een van de meest effectieve manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de kracht van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, nieuwe klanten te winnen en je connecties te verbeteren. Of je nu geïnteresseerd bent in grotere, mondiale tentoonstellingen of je richt op kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je helpen om je expositie ervaring succesvol en onvergetelijk te maken. We hebben een schat aan ervaring in het ondersteunen van klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je booth kunnen opbouwen om de beste impact te hebben. Of je nu op zoek bent naar een stand voor een belangrijk branche-evenement of een intieme, gespecialiseerde bijeenkomst, we pakken elke beurs met dezelfde passie en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je zij, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities leuke en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW UNIEKE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE PRESENTATIES

Door de zichtbaarheid, extreem uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de tentoonstelling als onze uitgebreide dienstverlening verwerft u een groter rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijkertijd kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR KOSTEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND ELKE BEURS ANDERS IN TE RICHTEN…  
MAAR WEL IEDERE KEER MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCL O.A.​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Op- en Afbouw
=> Professionele Vervoer Service
=> Inrichting / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Op Zoek naar een Standbouwer? Offerte in Landsmeer ★ Event voor Landsmeer? ★ In maximaal 24 uur uw Offerte in uw mail" in Landsmeer

Een Standbouwer Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsopgave voor beursinrichting in Landsmeer per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons meerdere soorten beursstands gebruiken.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beurswand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek de mogelijkheden die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Op Zoek naar een Standbouwer? Offerte in Landsmeer ★ Event voor Landsmeer? ★ In maximaal 24 uur uw Offerte in uw mail"

Een Standbouwer Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsopgave voor beursinrichting in Landsmeer per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons meerdere soorten beursstands gebruiken.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als medewerker.

Scroll to Top