beurswand-logo

Op zoek naar een Standontwerp? - Eenvoudig uw Gehuurde of Aangekochte Beurswand Prijsopgave in Loo aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag per email verzonden

Het Beste Standbouw Bedrijf Loo

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE GELEVERD!

Vraag hier vrijblijvend een  Expositiestand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Uden, Loo, Volkel, Veghel, Zevenbergen, Dinther, Heeswijk, Heesch, Boekel, Wijbosch.

ONTDEK ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW VERTROUWDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl fungeren als we de brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw betrouwbare Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond plaatsen en je publiek aantrekken. Of je nu op zoek bent naar totale stands, veranderlijke stands, etage stands of unieke stands, ons team van deskundige professionals ontwerpt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van progressieve alluminium stands tot duurzame stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van eersteklas kwaliteit en bestendigheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw merk voorop, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we maken. Geef ons de mogelijkheid ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat iedere exhibitie stand speciaal moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een exhibitie stand die indruk maakt of een compacte maar originele exhibitie stand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een diepgaand begrip van jouw merk, maken we iedere exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons grootste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met toewijding, precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een gecoördineerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste deskundige advies tot het ontwerp, we begeleiden je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je compleet tevreden bent met het uitmuntende resultaat. Ons professionele team van ontwerpers ziet het als doel ernaar om baanbrekende ontwerpen te creëren die niet alleen je merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het boeiende ontwerp tot de uitvoering, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze bekwame experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een hedendaags, gestroomlijnd ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij denken dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je betrokken bij elke stap, van opwindend ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand juist zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen beursstands op maat, maar wij geven ook advies op maat. Onze professionals denken actief graag met je mee over de meest geschikte oplossing voor jouw beursexpositie. Hierbij wordt gekeken naar de belangrijke doelstellingen van jouw firma, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een display stand zorgvuldig ontworpen die past bij jouw firma en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de uitstekendheid hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle beursstands met {} materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van slagvaardige stand designs, die ervoor zorgen dat jouw absolute {} opmerkelijk is tussen de andere stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de recentste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de nieuwste en meest effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je aantrekkelijke innovatieve beursstands op maat huren. Wij bieden verschillende unieke basis stands met scherpe tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw professionele bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Meer Over ons

Gebaseerd op een solide basis van ervaring, zijn we al heel lang actief in de boeiende wereld van expositiebouw en standontwerp. In hebben we een ruim scala aan projecten uitgevoerd, van en exposities tot omvangrijke beurzen. Met ieder jaar dat verstrijkt, onze en ons van de veranderlijke aard van . We zijn op de jaren van prachtige projecten die we hebben gerealiseerd, die elk bijzonder zijn in hun verwezenlijking en . Door ons en de ervaring die we over de jaren hebben , zijn we gekwalificeerd om de en doelstellingen van onze belangrijke cliënten om te transformeren in concrete en efficiënte standontwerpen. We kijken uit naar nog veel meer jaren van vruchtbare samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is jouw toegewijde en betrouwbare partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel overzeese standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is geheel gericht op jouw behoeften en wensen. Of jij nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor aanpasbaarheid en eenvoud, of een aangepaste en unieke stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om uw inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en modernisering combineren met realistische overwegingen zoals budget en tijdlijn. We zijn transparant over de redelijke kosten voor standbouw en werken strak samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook kosteneffectief. Van publiciteit tot standbouw, we hebben alles in huis om uw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een weerspiegeling is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, uniek en memorabel te maken.

Verlichting speelt een cruciale rol bij het opzetten van een succesvolle expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een geweldige tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand volledig te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de ideale locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand complementeert of felle verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een onmisbaar element dat je beursstand kan transformeren en de unieke beleving van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De jarenlange ervaring en de realiteit dat we alle disciplines beheersen, stellen ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw onderneming werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze praktische aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het eerste ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het tonen van je bedrijf en artikelen op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van kwaliteit en klanttevredenheid streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we blij op ons staf. Een verzameling passievolle professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun toewijding aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van ontwerpers tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke prachtige stand die we bouwen voldoet de top kwaliteitsstandaarden en overeenkomt met de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst hartelijk team dat gelooft in het creëren van een positieve en hulpvaardige werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een passievol en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een collega waarbij elk uitstekend teamlid betrokken is bij jouw groot succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, samen als één passievol team.

123-standbouw.nl is er blij mee om een en collaboratief ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We denken dat elke beursstand begint met een grondig begrip van de individuele behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om aandachtig naar je te luisteren, jouw brand te en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze uitgebreide expertise in beursstand design in het spel, en werken we close met jou om een expositieruimte te creëren die jouw merk op de manier vertegenwoordigt.

We beloven een probleemloze, zonder zorgen ervaring van concept tot perfecte installatie dankzij onze lange 15+ jaar ervaring. Als jouw betrouwbare partner voor standontwerp, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw unique behoeften en doelstellingen. Met ons team van ervaren professionals en onze onfeilbare toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de ideale partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op beurzen.

Op zoek naar een Standontwerp? - Eenvoudig uw Gehuurde of Aangekochte Beurswand Prijsopgave in Loo aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag per email verzonden

Offerte Aanvragen: De Essentiële Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een duidelijke offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een prijs zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een onvergetelijk succes te maken.

Het Beste Standbouw Bedrijf in Loo

We bieden altijd maatwerk op basis van uw behoefte. U kunt altijd kiezen uit:
een complete beursstand, optionele aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de stand… of zelfs volledige inrichting en aankleding!

Deze indicaties zijn indicatief, u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben lange ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel als compacte organisaties. Met ons flexibele systeem heeft u optimale flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt gebruiken hebben wij continu een betaalbare oplossing voor uw noden en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN & FAQ

Wij hebben uiteraard ruime ervaring met betrekking tot het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel in Europa als buiten Europa.

Ook als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende locaties gaat deelnemen zijn wij de juiste flexibele standbouwer . Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel standbouw bedrijven die beursopstellingen leveren. De meeste regio’s hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook door heel Nederland en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren van een beursstand of het kopen ervan per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, televisies, legplanken, toonbanken en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, stoelen, lampen en overige artikelen.
Door hier een aanvraag voor standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is deskundig in de volledige verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, expositiestand, stand ontwerp en uitrusting en zaken als vervoer, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de concentratie die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u efficiënt en probleemloos van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Verbinding tussen Adverteren en Standontwerp.
Exposities zijn een essentieel aspect van het zakenwereld en een van de meest effectieve manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de kracht van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je merknaam op te bouwen, nieuwe klanten te winnen en je zakelijke relaties te versterken. Of je nu deelneemt aan grotere, mondiale tentoonstellingen of je focust op kleinere, meer uitgekiende beurzen, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je expositie ervaring doeltreffend en memorabel te maken. We hebben veel ervaring in het ondersteunen van klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je indrukwekkende stand kunnen ontwerpen om het beste resultaat te bereiken. Of je nu interesse hebt in een stand voor een groot toonaangevende industrie-evenement of een beperkte, specifieke conferentie, we benutten ieder evenement met dezelfde passie en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je zij, worden zelfs de meest niche evenementen leuke en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de geoptimaliseerde zichtbaarheid, extreem professionele uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de beursstand als onze efficiënte dienstverlening bereikt u een rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u tegelijk kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR GELD (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR UW BEURSWAND ELKE BEURS ANDERS TE ONTWERPEN…  
MAAR WEL IEDERE KEER MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCLUSIEF O.A.​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Op- en Afbouw
=> Professionele Transport Dienstverlening
=> Inrichting / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Op zoek naar een Standontwerp? - Eenvoudig uw Gehuurde of Aangekochte Beurswand Prijsopgave in Loo aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag per email verzonden in Loo

Op zoek naar een Standbouwer? ✅ Krijg dezelfde dag een Prijsopgave voor standontwerp in Loo per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons diverse soorten beursstands huren.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als collega.

Wij ontwerpen ook uw beurswand ontwerp en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek de mogelijkheden die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Op zoek naar een Standontwerp? - Eenvoudig uw Gehuurde of Aangekochte Beurswand Prijsopgave in Loo aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag per email verzonden

Op zoek naar een Standbouwer? ✅ Krijg dezelfde dag een Prijsopgave voor standontwerp in Loo per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons diverse soorten beursstands huren.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als collega.

Scroll to Top