beurswand-logo

IJsselstein Beursstand Nodig? ★ 100% Vrijblijvend

Huur of koop Presentatiestand IJsselstein

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE GELEVERD!

Vraag hier vrijblijvend een  Stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Heeswijk, Montfoort, Nieuwegein, Veldhuizen, Vianen, Heemstede, Lopik, Harmelen, Sluis, Vleuten.

ONDERZOEK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW BETROUWBARE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl dienen als we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw toegewijde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond zetten en je publiek verbinden. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, aanpasbare stands, verhoogde etage stands of unieke stands, ons team van deskundige professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot duurzame stands die zowel milieuvriendelijk als opvallend zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van eersteklas kwaliteit en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk voorop, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Geef ons de mogelijkheid ons jouw inspirerende visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat iedere beursstand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een ruime beursstand die indruk maakt of een kleine maar beursstand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de beursstand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een grondig begrip van jouw merk, maken we iedere beursstand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw beursstand wordt door ons ontworpen en gebouwd met enthousiasme, precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste vakkundige advies tot het indrukwekkende ontwerp, we helpen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je compleet tevreden bent met het resultaat. Ons professionele team van ontwerpers probeert ernaar om baanbrekende ontwerpen te creëren die niet alleen je unieke merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het inspirerende ontwerp tot de uitvoering, wordt precies gepland en uitgevoerd door onze experts. Of je nu een aantrekkelijk ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een hedendaags, gestroomlijnd ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij zijn van mening dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je bij elke stap, van uitdagend ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand exact zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen expositiestands op maat, maar wij geven ook raad op maat. Onze raadgevers denken enthousiast graag met je mee over de meest geschikte oplossing voor jouw beursexpositie. Hierbij wordt gekeken naar de essentiële doelstellingen van jouw onderneming, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een display stand ontworpen die naadloos past bij jouw onderneming en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de uitstekendheid extreem hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle expositiestands met eersteklas materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat jouw unieke {} opvalt tussen de andere stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de nieuwste en zeer effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je economische innovatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden verschillende basis stands met concurrerende tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw professionele bedrijf, budget en unieke uitstraling.

Meer Over 123-standbouw.nl

Bouwend op een stevige basis van langdurige ervaring, zijn we al vele jaren actief in de boeiende wereld van beursbouw en . In hebben we een ruim scala aan projecten uitgevoerd, van kleine en persoonlijke exposities tot internationale beurzen. Met ieder jaar dat wegglipt, groeit onze en ons begrijpen van de aard van evenementen. We zijn trots op de vruchtbare jaren van projecten die we hebben , die elk van hen zijn in hun verwezenlijking en effect. Dankzij ons en de waardevolle ervaring die we hebben opgebouwd, zijn we bekwaam om de verlangens en doelen van onze gewaardeerde cliënten om te in en standontwerpen. We nog van succesvolle samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is jouw loyale partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel nationale als overzeese standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is volledig gericht op jouw behoeften en wensen. Of u nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor flexibiliteit en gemak, of een aangepaste en unieke stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om je visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we originaliteit en vernieuwing combineren met haalbare overwegingen zoals budget en planning. We zijn open over de kosten voor standbouw en werken strak samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook economisch. Van publiciteit tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om je merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een afspiegeling is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, bijzonder en memorabel te maken.

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het opzetten van een effectieve stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een degelijke en een uitstekende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand optimaal te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de ideale locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand verhoogt of opvallende verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een essentieel element dat je expositieruimte kan transformeren en de indrukwekkende beleving van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze langdurige ervaring en de realiteit dat we alle disciplines bezitten, maken ons in staat om allerlei soorten uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen project werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze directe aanpak betekent dat we je alle werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het tonen van je bedrijf en artikelen op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van excellentie en klantgeluk streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we enorm blij op ons team. Een bende passievolle professionals die hun passie voor standbouw en hun onverzettelijke inzet aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van talentvolle designers tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke opvallende stand die we bouwen beantwoordt aan de eerste klasse kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een bijzonder gezellig team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gedreven en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een partner waarbij elk teamlid meewerkt aan jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, gezamenlijk als één gedreven team.

123-standbouw.nl is er blij mee om een inzichtelijk en gezamenlijk ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We dat elke effectieve expositieruimte begint met een volledig begrip van de individuele behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om je te horen, jouw brand te begrijpen en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met je beursstand. Daarna brengen we onze verregaande expertise in stand design in het spel, en werken we close met jou om een beursstand te creëren die je brand op de manier vertegenwoordigt.

We garanderen een vlekkeloze, stressvrije ervaring van ontwerp tot flawless installatie dankzij onze uitgebreide 15+ jaar ervaring. Als jouw vertrouwde partner voor standconstructie, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Met ons team van deskundige professionals en onze onfeilbare toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de partner is die je nodig hebt om je merk te laten schitteren op grootschalige beurzen.

IJsselstein Beursstand Nodig? ★ 100% Vrijblijvend

Offerte Aanvragen: De Essentiële Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je boeiende beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een duidelijke offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn absoluut vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een succes te maken.

Huur of koop Presentatiestand in IJsselstein

We bieden altijd maatwerk op basis van uw behoefte. U kunt zelfs gaan voor:
een complete beursstand, optionele aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de stand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

Deze prijzen zijn indicatief, u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben uitgebreide ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel omvangrijke als organisaties. Met ons systeem heeft u flexibiliteit. Doordat u onze indrukwekkende beursstands kunt huren hebben wij een oplossing voor uw behoeften en desires"

Visuals Frames

FAQ

Wij hebben inderdaad zeer uitgebreide ervaring met betrekking tot het organiseren van beurzen buiten Nederland. Zowel binnen Europa als op andere werelddelen.

Ook als u aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) werelddelen deelneemt zijn wij de juiste ervaren voor u. Door ons innovatieve modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem snel contact met ons op over de opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel standbouw bedrijven die stands voor beurzen leveren. De meeste regio’s hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook door heel Nederland en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, beeldschermen, rekken, balies en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, stoelen, lichtbronnen en overige artikelen.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standontwerpbureau is gespecialiseerd in de complete verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beurswand, stand ontwerp en inrichting en zaken als vervoer, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatorische en additionele aspecten van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Synergie tussen Promotie en Standbouw.
Beurzen zijn een belangrijk aspect van het bedrijfsleven en een van de meest nuttige manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, je klantenbestand uit te breiden en je connecties te verbeteren. Of je je nu inschrijft voor grootschalige, wereldwijde evenementen of je focust op kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je expositie ervaring productief en herinneringswaardig te maken. We hebben een schat aan ervaring in het werken met klanten op een breed scala van beurzen, en we weten hoe we je opvallende stand kunnen inrichten om het beste resultaat te bereiken. Of je nu interesse hebt in een booth voor een grote vakbeurs of een intieme, gespecialiseerde bijeenkomst, we benaderen elke tentoonstelling met dezelfde passie en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de kleinste aantrekkelijke beurzen spannende en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW UNIEKE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de geoptimaliseerde zichtbaarheid, uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de als onze betrouwbare dienstverlening u een hoger rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u tegelijk kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR KOSTEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND ELKE BEURS ANDERS TE ONTWERPEN…  
MAAR WEL IEDERE KEER GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL VOORZIEN VAN BIJVOORBEELD​

=> Beurswand Ontwerp en Visual Design
=> Montage en Demontage
=> Vervoer Service
=> Meubels / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

IJsselstein Beursstand Nodig? ★ 100% Vrijblijvend in IJsselstein

✅ Vraag direct uw beursstand Offerte in IJsselstein aan ✅ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren in uw mailbox verzonden

U kunt bij ons verschillende soorten innovatieve beursstands gebruiken.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als collega.

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek de opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

IJsselstein Beursstand Nodig? ★ 100% Vrijblijvend

✅ Vraag direct uw beursstand Offerte in IJsselstein aan ✅ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren in uw mailbox verzonden

U kunt bij ons verschillende soorten innovatieve beursstands gebruiken.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als collega.

Scroll to Top