beurswand-logo

Op Zoek naar een Standbouw Bedrijf? Offerte in Vleuten ★ Evenement voor Vleuten? ★ Binnen maximaal een dag uw Prijsindicatie in uw mail"

De Beste Standbouwer in Vleuten Vleuten

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN 7 DAGEN OP LOCATIE GELEVERD!

Vraag hier vrijblijvend een  Stanbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Veldhuizen, Harmelen, Heeswijk, Woerden, Utrecht, Montfoort, Breukelen, IJsselstein, Heemstede, De Bilt.

ONDERZOEK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl fungeren als we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw vertrouwde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond brengen en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar totale stands, aanpasbare stands, verhoogde etage stands of bijzondere stands, ons team van professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan geweldige opties om uit te kiezen, van innovatieve alluminium stands tot eco-vriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als in het oog springend zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van eersteklas kwaliteit en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw uitstekende merk centraal, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we maken. Sta ons jouw innovatieve visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat ieder expositiestand uniek moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een omvangrijke expositiestand die indruk maakt of een maar originele expositiestand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een begrip van jouw merk, maken we ieder expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons grootste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met , precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw beursstand bij 123-standbouw.nl is een doordachte inspanning van begin tot eind. Van het eerste deskundige advies tot het oogstrelende ontwerp, we assisteren je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het resultaat. Ons ervaren team van ontwerpers streeft ernaar om nieuwe ontwerpen te creëren die niet alleen je opvallende merk weerspiegelen, maar ook je bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het uitdagende ontwerp tot de implementatie, wordt meticuleus gepland en uitgevoerd door onze experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, gestructureerd ontwerp dat een permanente indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij geloven dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je betrokken bij elke stap, van ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand net zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen beursstands op maat, maar wij geven ook begeleiding op maat. Onze professionals graag met je mee over de optimale oplossing voor jouw tentoonstellingsparticipatie. Hierbij wordt gekeken naar de doelstellingen van jouw firma, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een beursstand zorgvuldig ontworpen die ideaal past bij jouw firma en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de betrouwbaarheid zeer hoog in het vaandel. Daarom creëren wij alle expositiestands met {} materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van productieve stand designs, die ervoor zorgen dat je ware blikvanger opmerkelijk is tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de laatste en meest effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je economische beursstands op maat huren. Wij bieden diverse basis stands met scherpe tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een uniek concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere kwalitatieve materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw succesvolle bedrijf, budget en unieke uitstraling.

Meer Over 123-standbouw.nl

Steunend op een robuuste basis van langdurige ervaring, zijn we al actief in de wereld van en beursontwerp. In die periode hebben we een breed scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en persoonlijke exposities tot omvangrijke beurzen. Met iedere jaargang dat verstrijkt, onze deskundigheid en ons inzicht van de veranderlijke aard van evenementen. We zijn trots op de productieve jaren van prachtige projecten die we hebben afgerond, die elk uniek zijn in hun realisatie en invloed. ons meesterschap en de waardevolle ervaring die we hebben , zijn we bekwaam om de verlangens en doelen van onze belangrijke opdrachtgevers om te veranderen in concrete en doeltreffende tentoonstellingsontwerpen. We verwachten nog vele toekomstige jaren van vruchtbare samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is je loyale partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel nationale als overzeese standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is volledig gericht op je noden en verlangens. Of u nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor beweeglijkheid en gemak, of een op maat gemaakte stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om jouw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en innovatie combineren met haalbare overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn open over de redelijke kosten voor standbouw en werken strak samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook kosteneffectief. Van publiciteit tot standbouw, we hebben alles in huis om jouw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een reflectie is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, speciaal en memorabel te maken.

Verlichting speelt een cruciale rol bij het opzetten van een uitstekende beursstand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een uitstekende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je sfeervolle stand optimaal te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de ideale locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand verhoogt of opvallende verlichting om de aandacht van interessante voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een essentieel element dat je beursstand kan transformeren en de unieke beleving van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen jarenlange ervaring en het gegeven dat we alle disciplines beheersen, bevrijden ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en originele oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je onderneming werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze directe aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het presenteren van je bedrijf en waren op de meest effectieve manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van kwaliteit en klantgeluk streven.

Bij 123-standbouw zijn we enorm blij op ons personeel. Een groep passievolle professionals die hun passie voor expositiebouw en hun onverzettelijke commitment aan klantenservice naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van creatieve creatieve geesten tot installateurs, om ervoor te zorgen dat elke opvallende stand die we bouwen voldoet de hoogste kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de individuele behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een bijzonder gezellig team dat gelooft in het creëren van een positieve en ondersteunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een enthousiast en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw kies je voor een maatje waarbij elk competent teamlid deelneemt aan jouw succes. Je succes is ons succes, en daar streven we elke dag aan, gezamenlijk als één enthousiast team.

123-standbouw.nl is er blij mee om een transparant en coöperatief ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We zijn ervan overtuigd dat elke effectieve beursstand begint met een volledig begrip van de behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om , jouw brand te doorgronden en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met je beursstand. Daarna brengen we onze uitgebreide expertise in beursstand design in het spel, en werken we met jou om een stand te creëren die jouw merk op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een naadloze, zorgeloze ervaring van concept tot vlekkeloze installatie dankzij onze lange 15+ jaar ervaring. Als jouw betrouwbare partner voor standbouw, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw unique behoeften en doelstellingen. Met ons team van bevoegde professionals en onze toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de betrouwbare partner is die je nodig hebt om je merk te laten blinken op grootschalige beurzen.

Op Zoek naar een Standbouw Bedrijf? Offerte in Vleuten ★ Evenement voor Vleuten? ★ Binnen maximaal een dag uw Prijsindicatie in uw mail"

Prijsopgave Aanvragen: De Essentiële Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je boeiende beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een duidelijke offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn 100% vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een redelijke prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een succes te maken.

De Beste Standbouwer in Vleuten in Vleuten

We bieden altijd maatwerk op basis van uw behoefte. U kunt altijd gaan voor:
een complete beursstand, optionele aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs complete inrichting en accessoires!

Deze indicaties geven een beeld, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben uitgebreide ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel grote als verfijnde organisaties. Met ons systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze moderne beursstands kunt kopen hebben wij continu een oplossing voor uw en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

Wij hebben uiteraard zeer uitgebreide ervaring met betrekking tot het leveren van  beursstands buiten Nederland. Zowel binnen Europa als wereldwijd.

Ook als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) internationale deel wilt nemen zijn wij de juiste flexibele standbouw expert voor u. Door ons modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem svp contact met ons op over de opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel standbouw bedrijven die stands voor beurzen leveren. De meeste regio’s hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook nationaal en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren van een beursstand of het kopen ervan per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, televisies, legplanken, balies en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitmeubilair, lichtbronnen en andere benodigdheden.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is deskundig in de volledige verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, tentoonstellingsstand, ontwerp van uw beursstand en configuratie en zaken als transport, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de concentratie die een standbouwer op de organisatorische en additionele aspecten van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Verbinding tussen Reclame en Expositieopbouw.
Beurzen zijn een belangrijk aspect van het bedrijfsleven en een van de meest nuttige manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je merknaam op te bouwen, nieuwe klanten te winnen en je brede netwerk uit te breiden. Of je je nu inschrijft voor grotere, mondiale tentoonstellingen of je je inzet voor kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je helpen om je beurservaring doeltreffend en onvergetelijk te maken. We hebben veel ervaring in het werken met klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen ontwerpen om de beste impact te hebben. Of je je nu voorbereidt op een expositie ruimte voor een grote vakbeurs of een beperkte, specifieke conferentie, we benaderen ieder evenement met dezelfde passie en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de kleinste boeiende beurzen spannende en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFICIËNTIE VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE PRESENTATIES

Door de verhoogde zichtbaarheid, kwalitatieve uitstraling en enorme flexibiliteit in zowel de als onze betrouwbare dienstverlening verwerft u een aanzienlijk rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND IEDERE BEURS ANDERS OP TE BOUWEN…  
MAAR STEEDS MET DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCLUSIEF BIJVOORBEELD​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Montage en Demontage
=> Transport
=> Inrichting / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Op Zoek naar een Standbouw Bedrijf? Offerte in Vleuten ★ Evenement voor Vleuten? ★ Binnen maximaal een dag uw Prijsindicatie in uw mail" in Vleuten

Standbouw Nodig? ✅ Ontvang dezelfde dag een Offerte voor een beursopstelling in Vleuten in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons meerdere soorten aantrekkelijke beursstands huren.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als betrouwbare partner.

Wij ontwerpen ook uw beurswand ontwerp en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek de opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Op Zoek naar een Standbouw Bedrijf? Offerte in Vleuten ★ Evenement voor Vleuten? ★ Binnen maximaal een dag uw Prijsindicatie in uw mail"

Standbouw Nodig? ✅ Ontvang dezelfde dag een Offerte voor een beursopstelling in Vleuten in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons meerdere soorten aantrekkelijke beursstands huren.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als betrouwbare partner.

Scroll to Top