beurswand-logo

Het Beste Standbouw Bedrijf

Het Beste Standbouw Bedrijf Zeist

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN 7 DAGEN OP LOCATIE GELEVERD!

Vraag hier een  Beursstand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Bunnik, Soesterberg, De Bilt, Odijk, Bilthoven, Utrecht, Houten, Doorn, Heemstede, Soest.

ERVAAR ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl vormen we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw vertrouwde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond zetten en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, veranderlijke stands, etage stands of exclusieve stands, ons team van professionele professionals ontwerpt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van vooruitstrevende alluminium stands tot milieuvriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als indrukwekkend zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van uitmuntendheid en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw uitstekende merk centraal, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we maken. Geef ons de kans ons jouw inspirerende visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat ieder exhibitie stand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een grote exhibitie stand die indruk maakt of een maar creatieve exhibitie stand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een begrip van jouw merk, maken we ieder exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons hoogste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met enthousiasme, precisie en professionaliteit.

Het proces van creatie van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste vakkundige advies tot het oogstrelende ontwerp, we helpen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je absoluut tevreden bent met het resultaat. Ons ervaren team van ontwerpers probeert ernaar om baanbrekende ontwerpen te creëren die niet alleen je merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het boeiende ontwerp tot de implementatie, wordt precies gepland en uitgevoerd door onze bekwame experts. Of je nu een inspirerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een hedendaags, gestroomlijnd ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je volledig op de hoogte bent bij elke stap, van ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand net zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen presentatiestands op maat, maar wij geven ook ondersteuning op maat. Onze experts denken zorgvuldig graag met je mee over de meest geschikte oplossing voor jouw beursaanwezigheid. Hierbij wordt gekeken naar de essentiële doelstellingen van jouw bedrijf, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een tentoonstellingsstand die ideaal past bij jouw bedrijf en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de uitstekendheid hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle stand designs met eersteklas materialen en volgens de modernste technieken. Hierbij maken wij gebruik van slagvaardige stand designs, die ervoor zorgen dat uw unieke blikvanger opvalt tussen de concurrerende stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de recentste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de allernieuwste en meest effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je economische innovatieve beursstands op maat leasen. Wij bieden meerdere stijlvolle basis stands met concurrerende tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw bedrijf, budget en unieke uitstraling.

Over ons bedrijf

Bouwend op een stevige basis van vele jaren ervaring, zijn we al langdurig actief in de wereld van standbouw en beursontwerp. In deze periode hebben we een ruim scala aan projecten uitgevoerd, van kleine en exposities tot beurzen. Met ieder jaar dat , groeit onze deskundigheid en ons begrijpen van de veranderlijke aard van beurzen. We zijn trots op de vruchtbare jaren van mooie projecten die we hebben afgerond, die bijzonder zijn in hun realisatie en invloed. Dankzij ons professionalisme en de ervaring die we in de loop der jaren hebben , zijn we gekwalificeerd om de voorkeuren en doelen van onze opdrachtgevers om te zetten in tastbare en efficiënte beursontwerpen. We nog van samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is uw betrokken en betrouwbare partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel nationale als overzeese standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is geheel gericht op uw vereisten en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor flexibiliteit en comfort, of een op maat gemaakte en unieke stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om uw inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we originaliteit en modernisering combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn transparant over de kosten voor standbouw en werken intensief samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook kosteneffectief. Van reklame tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om uw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een reflectie is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, bijzonder en gedenkwaardig te maken.

Verlichting speelt een cruciale rol bij het opzetten van een effectieve beursstand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een uitstekende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je sfeervolle stand volledig te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de ideale locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand complementeert of heldere verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een fundamenteel element dat je stand kan transformeren en de indrukwekkende ervaring van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De jarenlange ervaring en het feit dat we alle disciplines in huis hebben, maken ons in staat om allerlei soorten uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van open lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je werkzaamheden werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze praktische aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het laten zien van je onderneming en artikelen op de meest effectieve manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van excellentie en klanttevredenheid streven.

Bij ons bedrijf zijn we verheugd op ons bekwaam team. Een team gedreven professionals die hun passie voor expositiebouw en hun onverzettelijke toewijding aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van creatieve geesten tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en overeenkomt met de bijzondere behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een bijzonder warm team dat gelooft in het creëren van een positieve en hulpvaardige werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gedreven en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een collega waarbij elk uitstekend teamlid deelneemt aan jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar streven we elke dag aan, collectief als één gedreven team.

123-standbouw.nl is er blij mee om een open en coöperatief ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We dat elke effectieve stand begint met een begrip van de unieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om jouw gedachten te absorberen, je merk te en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met je beursstand. Daarna brengen we onze uitgebreide expertise in standontwerp in het spel, en werken we nauw samen met jou om een beursstand te creëren die je brand op de superieure manier vertegenwoordigt.

We beloven een naadloze, zonder zorgen ervaring van concept tot vlekkeloze installatie dankzij onze 15+ jaar ervaring. Als jouw deskundige partner voor standconstructie, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. Met ons team van ervaren professionals en onze onfeilbare toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op spectaculaire beurzen.

Het Beste Standbouw Bedrijf

Prijsopgave Aanvragen: De Belangrijke Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een heldere offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een succes te maken.

Het Beste Standbouw Bedrijf in Zeist

We bieden u altijd maatwerk aangepast aan uw functionele eisen. U kunt altijd kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de stand… of zelfs volledige inrichting en aankleding!

Deze prijzen zijn indicatief, u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel omvangrijke als organisaties. Met ons aanpasbare systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze moderne beursstands kunt hebben wij een betaalbare oplossing voor uw wensen en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben zeker zeer ruime ervaring met het organiseren van beurzen buiten Nederland. Zowel binnen Europa als wereldwijd.

Zeker als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende landen deel wilt nemen zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouwer voor u. Door ons modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem svp contact met ons op over de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die stands voor beurzen leveren. De meeste gebieden hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook door heel Nederland en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, beeldschermen, planken, toonbanken en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, zitmeubilair, lampen en overige artikelen.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standontwerpbureau is gespecialiseerd in de volledige verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, tentoonstellingsstand, stand ontwerp en configuratie en zaken als verplaatsing, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatorische en additionele aspecten van beursdeelnames heeft zijn zij in staat efficiënter en kwalitatief beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Synergie tussen Promotie en Expositieopbouw.
Exposities zijn een essentieel aspect van het zakenwereld en een van de meest effectieve manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je merknaam op te bouwen, nieuwe klanten te winnen en je brede netwerk uit te breiden. Of je je nu inschrijft voor grootschalige, wereldwijde evenementen of je richt op kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je helpen om je beurservaring doeltreffend en herinneringswaardig te maken. We hebben een schat aan ervaring in het begeleiden van klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen inrichten om de beste impact te hebben. Of je nu op zoek bent naar een booth voor een grote vakbeurs of een beperkte, specifieke conferentie, we benaderen elke beurs met dezelfde passie en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de kleinste boeiende beurzen leuke en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE PRESENTATIES

Door de verhoogde zichtbaarheid, bijzonder gerenommeerde uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de als onze efficiënte dienstverlening u een groter rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijkertijd kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR GELD (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND IN TE RICHTEN…  
MAAR IEDERE KEER MET DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL VOORZIEN VAN O.A.​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Opbouwen en Afbouwen
=> Professionele Transport
=> Inrichting / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Het Beste Standbouw Bedrijf in Zeist

Een Standbouw Bedrijf Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsindicatie voor standconstructie in Zeist per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons verschillende soorten aantrekkelijke beursstands gebruiken.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als toegewijde partner.

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek de mogelijkheden die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Het Beste Standbouw Bedrijf

Een Standbouw Bedrijf Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsindicatie voor standconstructie in Zeist per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons verschillende soorten aantrekkelijke beursstands gebruiken.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als toegewijde partner.

Scroll to Top