beurswand-logo

Bilthoven Standbouw Nodig? ★ 100% Vrijblijvend

Beursstand Huren of Kopen Bilthoven

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE !

Vraag hier vrijblijvend een  Expo Stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie De Bilt, Zeist, Utrecht, Soesterberg, Bunnik, Odijk, Soest, Houten, Baarn, Heemstede.

ERVAAR ONS BEDRIJF ALS JOUW TOEGEWIJDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl dienen als we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond brengen en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar totale stands, aanpasbare stands, dubbele niveau etage stands of bijzondere stands, ons team van professionals maakt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van innovatieve alluminium stands tot stands die zowel milieuvriendelijk als opvallend zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van topkwaliteit en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw merk op de eerste plaats, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we ontwikkelen. Sta ons jouw dynamische visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl geloven we dat ieder beursstand uniek moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een grote beursstand die indruk maakt of een bescheiden maar beursstand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de beursstand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een grondig begrip van jouw merk, maken we ieder beursstand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons grootste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw beursstand wordt door ons ontworpen en gebouwd met , precisie en professionaliteit.

Het proces van realisatie van jouw beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste advies tot het oogstrelende ontwerp, we helpen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het resultaat. Ons team van ontwerpers probeert ernaar om innovatieve ontwerpen te creëren die niet alleen je merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het inspirerende ontwerp tot de uitvoering, wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd door onze competente experts. Of je nu een aantrekkelijk ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een modern, gestructureerd ontwerp dat een blijvende indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij denken dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je bij elke stap, van intrigerend ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand exact zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen display stands op maat, maar wij geven ook raad op maat. Onze deskundigen denken actief graag met je mee over de beste oplossing voor jouw beursexpositie. Hierbij wordt gekeken naar de essentiële doelstellingen van jouw bedrijf, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een expositiestand doordacht ontworpen die perfect past bij jouw bedrijf en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom bouwen wij alle expositiestands met topkwaliteit materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van productieve stand designs, die ervoor zorgen dat je echte aandachtstrekker opmerkelijk is tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de recentste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de meest recente en super effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je betaalbare beursstands op maat inhuren. Wij bieden meerdere basis stands met competitieve tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Meer Over 123-standbouw.nl

Bouwend op een stevige basis van langdurige ervaring, zijn we al heel lang actief in de boeiende wereld van expositiebouw en beursontwerp. In die tijd hebben we een breed scala aan projecten uitgevoerd, van bescheiden en exposities tot wereldwijde beurzen. Met elk jaar dat verstrijkt, neemt toe onze deskundigheid en ons begrijpen van de voortdurend veranderende aard van . We zijn verheugd op de jaren van geslaagde projecten die we hebben voltooid, die ieder speciaal zijn in hun verwezenlijking en invloed. Dankzij ons vakmanschap en de waardevolle ervaring die we in de loop der jaren hebben vergaderd, zijn we gekwalificeerd om de en doelstellingen van onze klanten om te zetten in zichtbare en doeltreffende tentoonstellingsontwerpen. We nog vele jaren van geslaagde samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is je betrokken partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel nationale als wereldwijde standbouw. Onze service in standbouw is volledig gericht op je noden en voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor flexibiliteit en gemak, of een gepersonaliseerde en unieke stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om jouw inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en innovatie combineren met realistische overwegingen zoals budget en planning. We zijn open over de redelijke kosten voor standbouw en werken strak samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook kosteneffectief. Van promotie tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om jouw merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een reflectie is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, uniek en gedenkwaardig te maken.

Verlichting speelt een centrale rol bij het opzetten van een slagvaardige beursstand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een uitstekende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand perfect te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de geweldige locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand verhoogt of felle verlichting om de aandacht van interessante voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een fundamenteel element dat je beursstand kan transformeren en de indrukwekkende beleving van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De uitgebreide ervaring en het gegeven dat we alle disciplines beheersen, maken ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en unieke oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw project werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze hands-on aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het laten zien van je bedrijf en artikelen op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van excellentie en klantgeluk streven.

Bij 123-standbouw zijn we bijzonder verheugd op ons bekwaam personeel. Een team energieke professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun onvermoeibare commitment aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van briljante ontwerpers tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen beantwoordt aan de beste kwaliteitsstandaarden en overeenkomt met de individuele behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst hartelijk team dat gelooft in het creëren van een positieve en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gemotiveerd en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw kies je voor een metgezel waarbij elk competent teamlid deelneemt aan jouw groot succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, gezamenlijk als één gemotiveerd team.

123-standbouw.nl is er blij mee om een open en samenwerkend ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We zijn ervan overtuigd dat elke goed functionerende beursstand begint met een diep begrip van de behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om naar jou te luisteren, jouw brand te bevatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze expertise in stand design in het spel, en werken we close met jou om een beursstand te creëren die je brand op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We beloven een naadloze, stressvrije ervaring van ontwerp tot flawless installatie dankzij onze uitgebreide 15+ jaar ervaring. Als jouw betrouwbare partner voor standontwerp, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. Met ons team van ervaren professionals en onze onfeilbare toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de ideale partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op grootschalige beurzen.

Bilthoven Standbouw Nodig? ★ 100% Vrijblijvend

Offerte Aanvragen: De Belangrijke Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een transparante offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een redelijke prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een succes te maken.

Beursstand Huren of Kopen in Bilthoven

We bieden altijd maatwerk op basis van uw functionele wensen. U kunt altijd kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals vervoer en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

De hier genoemde kosten geven een beeld, u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben lange ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel als organisaties. Met ons flexibele systeem heeft u maximale flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt hebben wij continu een betaalbare oplossing voor uw noden en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben inderdaad zeer ruime ervaring met betrekking tot het organiseren van beurzen buiten Nederland. Zowel binnen Europa als buiten Europa.

Ook als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) locaties deelneemt zijn wij de juiste flexibele standbouw specialist . Door ons modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over de opties. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouwers die beursopstellingen leveren. De meeste gebieden hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook landelijk en zelfs in het buitenland. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, televisies, rekken, recepties en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, stoelen, verlichting en dergelijken.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is deskundig in de verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beurswand, beursstand ontwerp en uitrusting en zaken als verplaatsing, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel energie. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat efficiënter en kwalitatief beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u efficiënt en probleemloos van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Samenwerking tussen Promotie en Standbouw.
Exposities zijn een essentieel deel van het zakenwereld en een van de meest nuttige manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je merknaam op te bouwen, nieuwe klanten te winnen en je connecties te verbeteren. Of je nu geïnteresseerd bent in grotere, mondiale tentoonstellingen of je richt op kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je assisteren in het creëren van je beurservaring productief en herinneringswaardig te maken. We hebben een schat aan ervaring in het werken met klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je indrukwekkende stand kunnen opbouwen om het beste resultaat te bereiken. Of je je nu voorbereidt op een expositie ruimte voor een grote vakbeurs of een beperkte, specifieke conferentie, we pakken elke beurs met dezelfde passie en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je zij, worden zelfs de kleinste boeiende beurzen opwindende en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW IMPRESSIEVE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE PRESENTATIES

Door de geoptimaliseerde zichtbaarheid, bijzonder gerenommeerde uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de als onze efficiënte dienstverlening behaalt u een hoger rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR KOSTEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND OP TE BOUWEN…  
MAAR WEL STEEDS MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCLUSIEF BIJVOORBEELD​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Opbouwen en Afbouwen
=> Vervoer Service
=> Meubels / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Bilthoven Standbouw Nodig? ★ 100% Vrijblijvend in Bilthoven

Standbouw Nodig? ✅ Ontvang binnen enkele uren een Prijsopgave voor een beursstand in Bilthoven per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons verschillende soorten innovatieve beursstands huren.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als betrouwbare medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek de opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Bilthoven Standbouw Nodig? ★ 100% Vrijblijvend

Standbouw Nodig? ✅ Ontvang binnen enkele uren een Prijsopgave voor een beursstand in Bilthoven per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons verschillende soorten innovatieve beursstands huren.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als betrouwbare medewerker.

Scroll to Top