beurswand-logo

Op zoek naar Standbouw? Ontvang binnen enkele uren een Prijsindicatie in Groningen voor een Beursstand per email ★ 100% Zonder Verplichting

Huur of koop Stand Groningen

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE GELEVERD!

Vraag hier een  Expo Stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Paterswolde, Haren, Bedum, Zuidhorn, Ten Boer, Noordhorn, De Punt, Roden, Winsum, Leek.

BEKIJK ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW VERTROUWDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl fungeren als we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw toegewijde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond steken en je publiek aantrekken. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, veranderlijke stands, verhoogde etage stands of exclusieve stands, ons team van ervaren professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan geweldige opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van kwaliteit en bestendigheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw uitstekende merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we bouwen. Geef ons de mogelijkheid ons jouw innovatieve visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat elke expositiestand speciaal moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een ruime expositiestand die indruk maakt of een bescheiden maar innovatieve expositiestand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een grondig begrip van jouw merk, maken we elke expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons hoogste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met toewijding, precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw prachtige beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste vakkundige advies tot het indrukwekkende ontwerp, we helpen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je absoluut tevreden bent met het superieure resultaat. Ons deskundige team van ontwerpers probeert ernaar om baanbrekende ontwerpen te creëren die niet alleen je merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het boeiende ontwerp tot de realisatie, wordt meticuleus gepland en uitgevoerd door onze competente experts. Of je nu een motiverend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een hedendaags, gestructureerd ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij geloven dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je volledig op de hoogte bent bij elke stap, van intrigerend ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand exact zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen expositiestands op maat, maar wij geven ook begeleiding op maat. Onze professionals denken actief graag met je mee over de meest geschikte oplossing voor jouw beursaanwezigheid. Hierbij wordt gekeken naar de doelstellingen van jouw organisatie, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een presentatiestand zorgvuldig ontworpen die past bij jouw organisatie en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de uitstekendheid zeer hoog in het vaandel. Daarom creëren wij alle expositiestands met topkwaliteit materialen en volgens de modernste technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat jouw ware blikvanger opmerkelijk is tussen de overige stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de meest recente en super effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je economische creatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden meerdere stijlvolle basis stands met competitieve tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een uniek concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw succesvolle bedrijf, budget en uitstraling.

Over ons bedrijf

Gebaseerd op een basis van ervaring, zijn we al heel lang actief in de wereld van standbouw en . In hebben we een groot scala aan projecten uitgevoerd, van en exposities tot wereldwijde beurzen. Met iedere jaargang dat verstrijkt, groeit onze expertise en ons inzicht van de voortdurend veranderende aard van beurzen. We zijn op de jaren van geslaagde projecten die we hebben voltooid, die elk uniek zijn in hun verwezenlijking en impact. Door ons vakmanschap en de ervaring die we hebben verworven, zijn we bekwaam om de verlangens en van onze belangrijke om te transformeren in zichtbare en efficiënte beursontwerpen. We kijken uit naar nog veel meer jaren van geslaagde samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is jouw loyale partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel wereldwijde standbouw. Onze service in standbouw is volledig gericht op jouw behoeften en verlangens. Of je nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor beweeglijkheid en gemak, of een op maat gemaakte en unieke stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om je inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we originaliteit en innovatie combineren met realistische overwegingen zoals budget en tijdlijn. We zijn eerlijk over de kosten voor standbouw en werken intensief samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook waardevol. Van publiciteit tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om je merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een reflectie is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, bijzonder en gedenkwaardig te maken.

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het opzetten van een slagvaardige expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een uitstekende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand volledig te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand verbetert of felle verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een essentieel element dat je stand kan transformeren en de unieke beleving van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze uitgebreide ervaring en het feit dat we alle disciplines beheersen, stellen ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en innovatieve oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw project werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze hands-on aanpak betekent dat we je alle werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het presenteren van je onderneming en waren op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van kwaliteit en klantbevrediging streven.

Bij ons bedrijf zijn we bijzonder verheugd op ons deskundig team. Een team energieke professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun onverzettelijke commitment aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van briljante creatieve geesten tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen beantwoordt aan de eerste klasse kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de speciale behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst gezellig team dat gelooft in het creëren van een uplifting en behulpzame werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een passievol en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een partner waarbij elk teamlid deelneemt aan jouw belangrijk succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, samen als één passievol team.

123-standbouw.nl is er blij mee om een helder en coöperatief ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We denken dat elke effectieve stand begint met een uitgebreid begrip van de individuele behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om aandachtig naar je te luisteren, jouw handelsmerk te en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze uitgebreide expertise in stand design in het spel, en werken we nauw samen met jou om een expositieruimte te creëren die jouw handelsmerk op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

We garanderen een probleemloze, zonder zorgen ervaring van design tot perfecte installatie dankzij onze immense 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standconstructie, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. Met ons team van vaardige professionals en onze vaste toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten blinken op grootschalige beurzen.

Op zoek naar Standbouw? Ontvang binnen enkele uren een Prijsindicatie in Groningen voor een Beursstand per email ★ 100% Zonder Verplichting

Prijsopgave Aanvragen: De Belangrijke Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een heldere offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je opkomende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een redelijke prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een succes te maken.

Huur of koop Stand in Groningen

We bieden altijd maatwerk aangepast aan uw functionele behoefte. U kunt zelfs gaan voor:
een complete beursstand, extra aanvullende services zoals vervoer en op- en afbouw van de stand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

Deze indicaties zijn indicatief, maar u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben jarenlange ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel majestueuze als verfijnde organisaties. Met ons flexibele systeem heeft u maximale flexibiliteit. Doordat u onze beursstands kunt kopen hebben wij steeds een economische oplossing voor uw behoeften en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben zeker uitgebreide ervaring met betrekking tot het leveren van  beursstands buiten Nederland. Zowel in Europa als wereldwijd.

Zeker als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende locaties gaat deelnemen zijn wij de juiste ervaren voor u. Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem svp contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouw bedrijven die stands voor beurzen leveren. De meeste regio’s hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook nationaal en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren van een beursstand of het kopen ervan per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, beeldschermen, rekken, recepties en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitplaatsen, lampen en andere benodigdheden.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is deskundig in de volledige verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, expositiestand, ontwerp van uw beursstand en uitrusting en zaken als vervoer, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de concentratie die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor kunt u besparen – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u efficiënt en probleemloos van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Verbinding tussen Promotie en Expositieopbouw.
Beurzen zijn een essentieel component van het commerciële landschap en een van de beste manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je krachtige merk te versterken, nieuwe potentiële business te genereren en je connecties te verbeteren. Of je nu deelneemt aan grootschalige, wereldwijde evenementen of je richt op intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je assisteren in het creëren van je evenementervaring succesvol en onvergetelijk te maken. We hebben veel ervaring in het begeleiden van klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen ontwerpen om het beste resultaat te bereiken. Of je je nu voorbereidt op een booth voor een belangrijk branche-evenement of een beperkte, specifieke conferentie, we benaderen elke tentoonstelling met hetzelfde enthousiasme en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je zij, worden zelfs de kleinste boeiende beurzen leuke en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE PRESTATIES VAN UW IMPRESSIEVE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de zichtbaarheid, bijzonder gerenommeerde uitstraling en flexibiliteit in zowel de tentoonstelling als onze uitgebreide dienstverlening bereikt u een rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u tegelijk kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR KOSTEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND TE ONTWERPEN…  
MAAR WEL STEEDS MET DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCLUSIEF O.A.​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Opbouwen en Afbouwen
=> Professionele Transport Service
=> Inrichting / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Op zoek naar Standbouw? Ontvang binnen enkele uren een Prijsindicatie in Groningen voor een Beursstand per email ★ 100% Zonder Verplichting in Groningen

✅ Vraag online uw beursdesign Prijsindicatie in Groningen aan ✅ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren per email ontvangen

U kunt bij ons diverse soorten aantrekkelijke beursstands gebruiken.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als toegewijde medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Op zoek naar Standbouw? Ontvang binnen enkele uren een Prijsindicatie in Groningen voor een Beursstand per email ★ 100% Zonder Verplichting

✅ Vraag online uw beursdesign Prijsindicatie in Groningen aan ✅ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren per email ontvangen

U kunt bij ons diverse soorten aantrekkelijke beursstands gebruiken.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als toegewijde medewerker.

Scroll to Top