beurswand-logo

Koop of Huur Standbouw? - Eenvoudig uw Huur Of Koop Beurswand Prijsopgave in Bedum aanvragen ★ 100% Zonder Verplichting en dezelfde dag per email ontvangen

Huur of koop een Expo Stand Bedum

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE !

Vraag hier een  Expositiestand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Winsum, Ten Boer, Groningen, Haren, Zuidhorn, Noordhorn, Paterswolde, Appingedam, Hoogezand, De Punt.

ONDERZOEK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl zijn we de brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw toegewijde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond zetten en je publiek verbinden. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, veranderlijke stands, etage stands of unieke stands, ons team van ervaren professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan geweldige opties om uit te kiezen, van progressieve alluminium stands tot stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van kwaliteit en zekerheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw uitstekende merk voorop, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we ontwikkelen. Geef ons de kans ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat iedere beursstand speciaal moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een omvangrijke beursstand die indruk maakt of een bescheiden maar beursstand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de beursstand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een diepgaand begrip van jouw merk, maken we iedere beursstand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw beursstand wordt door ons ontworpen en gebouwd met , precisie en professionaliteit.

Het proces van creatie van jouw prachtige beursstand bij 123-standbouw.nl is een georganiseerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het indrukwekkende ontwerp, we begeleiden je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je absoluut tevreden bent met het eersteklas resultaat. Ons deskundige team van ontwerpers ziet het als doel ernaar om nieuwe ontwerpen te creëren die niet alleen je opvallende merk weerspiegelen, maar ook je geïnteresseerde bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het inspirerende ontwerp tot de uitvoering, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze capabele experts. Of je nu een aantrekkelijk ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een actueel, gestructureerd ontwerp dat een langdurige indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je bij elke stap, van ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand exact zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen beursstands op maat, maar wij geven ook begeleiding op maat. Onze professionals denken actief graag met je mee over de meest geschikte oplossing voor jouw tentoonstellingsparticipatie. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw onderneming, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een display stand ontworpen die past bij jouw onderneming en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de uitstekendheid hoog in het vaandel. Daarom creëren wij alle beursstands met uitmuntende materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van slagvaardige stand designs, die ervoor zorgen dat uw absolute {} uitspringt tussen de overige stands op de beurs. Hierbij wordt in overweging genomen met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de meest recente en super effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je voordelige creatieve beursstands op maat huren. Wij bieden meerdere stijlvolle basis stands met scherpe tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw professionele bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Meer Over 123-standbouw.nl

Gebaseerd op een basis van ervaring, zijn we al heel lang actief in de boeiende wereld van standbouw en . In die tijd hebben we een ruim scala aan projecten uitgevoerd, van bescheiden en intieme exposities tot internationale beurzen. Met ieder jaar dat wegglipt, groeit onze kennis en ons van de veranderlijke aard van tentoonstellingen. We zijn trots op de jaren van mooie projecten die we hebben afgerond, die speciaal zijn in hun en . Door ons en de waardevolle ervaring die we over de jaren hebben verworven, zijn we bekwaam om de voorkeuren en van onze opdrachtgevers om te zetten in tastbare en effectieve . We verwachten nog van succesvolle samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is uw loyale partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel de overzeese standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is compleet gericht op uw noden en verlangens. Of je nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor aanpasbaarheid en comfort, of een aangepaste en unieke stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om jouw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en innovatie combineren met realistische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn transparant over de redelijke kosten voor standbouw en werken strak samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook economisch. Van promotie tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om jouw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een afspiegeling is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, uniek en memorabel te maken.

Verlichting speelt een centrale rol bij het opzetten van een succesvolle stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een uitstekende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand optimaal te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de geweldige locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de gezellige sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand complementeert of opvallende verlichting om de aandacht van interessante voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een onmisbaar element dat je expositieruimte kan transformeren en de indrukwekkende ervaring van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De langdurige ervaring en het gegeven dat we alle disciplines in huis hebben, stellen ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en innovatieve oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je onderneming werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze directe aanpak betekent dat we je alle werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het presenteren van je firma en artikelen op de meest effectieve manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van excellentie en klantbevrediging streven.

Bij 123-standbouw zijn we heel erg trots op ons staf. Een groep gedreven professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun inzet aan klantenservice naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van creatieve designers tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke opvallende stand die we bouwen voldoet de beste kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de speciale behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een gezellig team dat gelooft in het creëren van een positieve en ondersteunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een enthousiast en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw kies je voor een partner waarbij elk uitstekend teamlid meewerkt aan jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, gezamenlijk als één enthousiast team.

123-standbouw.nl is er om een transparant en coöperatief ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We gaan ervan uit dat elke expositieruimte begint met een diep begrip van de behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om jouw gedachten te absorberen, jouw brand te en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze uitgebreide expertise in beursstand design in het spel, en werken we nauw samen met jou om een beursstand te creëren die jouw merk op de manier vertegenwoordigt.

We beloven een vlekkeloze, stressvrije ervaring van design tot vlekkeloze installatie dankzij onze 15+ jaar ervaring. Als jouw deskundige partner voor standontwerp, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. Met ons team van deskundige professionals en onze onwankelbare toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de partner is die je nodig hebt om je merk te laten uitblinken op spectaculaire beurzen.

Koop of Huur Standbouw? - Eenvoudig uw Huur Of Koop Beurswand Prijsopgave in Bedum aanvragen ★ 100% Zonder Verplichting en dezelfde dag per email ontvangen

Offerte Aanvragen: De Belangrijke Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je boeiende beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een transparante offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn 100% vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een betrouwbare prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een groots succes te maken.

Huur of koop een Expo Stand in Bedum

We bieden altijd maatwerk ingericht op uw eisen. U kunt zelfs kiezen uit:
een complete beursstand, optionele aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de stand… of zelfs complete inrichting en accessoires!

Deze prijzen zijn indicatief, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel als kleine organisaties. Met ons modulaire systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze beursstands kunt huren hebben wij een oplossing voor uw behoeften en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN & FAQ

Wij hebben uiteraard zeer ruime ervaring met betrekking tot het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel in Europa als wereldwijd.

Ook als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) werelddelen deelneemt zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouwer . Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem snel contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die beursstands leveren. De meeste regio’s hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook landelijk en zelfs in het buitenland. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, beeldschermen, legplanken, toonbanken en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, zitmeubilair, verlichting en dergelijken.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is deskundig in de volledige verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beurswand, stand ontwerp en inrichting en zaken als vervoer, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel energie. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat efficiënter en kwalitatief beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Verbinding tussen Adverteren en Standbouw.
Beurzen zijn een essentieel component van het commerciële landschap en een van de beste manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, nieuwe klanten te winnen en je zakelijke relaties te versterken. Of je nu geïnteresseerd bent in grotere, aantrekkelijke internationale beurzen of je focust op intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je beurservaring doeltreffend en memorabel te maken. We hebben jarenlange ervaring in het werken met klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen ontwerpen om het beste resultaat te bereiken. Of je nu interesse hebt in een expositie ruimte voor een grote vakbeurs of een intieme, gespecialiseerde bijeenkomst, we benutten ieder evenement met dezelfde toewijding en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de kleinste aantrekkelijke beurzen opwindende en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de verbeterde zichtbaarheid, zeer professionele uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de beursstand als onze dienstverlening verwerft u een groter rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND TE ONTWERPEN…  
MAAR WEL STEEDS MET DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCL O.A.​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Montage
=> Vervoer
=> Meubels / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Koop of Huur Standbouw? - Eenvoudig uw Huur Of Koop Beurswand Prijsopgave in Bedum aanvragen ★ 100% Zonder Verplichting en dezelfde dag per email ontvangen in Bedum

✅ Vraag snel uw standbouw Prijsopgave in Bedum aan ✅ 100% Zonder Verplichting en dezelfde dag per email ontvangen

U kunt bij ons diverse soorten uitstekende beursstands kopen.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als betrouwbare collega.

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Koop of Huur Standbouw? - Eenvoudig uw Huur Of Koop Beurswand Prijsopgave in Bedum aanvragen ★ 100% Zonder Verplichting en dezelfde dag per email ontvangen

✅ Vraag snel uw standbouw Prijsopgave in Bedum aan ✅ 100% Zonder Verplichting en dezelfde dag per email ontvangen

U kunt bij ons diverse soorten uitstekende beursstands kopen.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als betrouwbare collega.

Scroll to Top