beurswand-logo

Op Zoek naar een Standbouwer? Offerte in Noordhorn ★ Event in Noordhorn? ★ Binnen maximaal een dag uw Aanbieding ontvangen"

Het Beste Expositiebouw Bedrijf Noordhorn

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE GELEVERD!

Vraag hier vrijblijvend een  Beursstand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Zuidhorn, De Jouwer, Halfweg, Winsum, Leek, Groningen, Roden, Bedum, Paterswolde, Buitenpost.

ONDERZOEK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl fungeren als we de brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw betrouwbare Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond plaatsen en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar complete stands, veranderlijke stands, etage stands of exclusieve stands, ons team van professionele professionals bouwt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van progressieve alluminium stands tot milieuvriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als opvallend zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van topkwaliteit en bestendigheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw uitstekende merk op de eerste plaats, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we maken. Geef ons de kans ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat iedere beursstand moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een omvangrijke beursstand die indruk maakt of een compacte maar innovatieve beursstand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de beursstand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we iedere beursstand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons grootste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw beursstand wordt door ons ontworpen en gebouwd met passie, precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw beursstand bij 123-standbouw.nl is een doordachte inspanning van begin tot eind. Van het eerste deskundige advies tot het ontwerp, we ondersteunen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je compleet tevreden bent met het uitmuntende resultaat. Ons deskundige team van ontwerpers ziet het als doel ernaar om vernieuwende ontwerpen te creëren die niet alleen je merk weerspiegelen, maar ook je geïnteresseerde bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het inspirerende ontwerp tot de realisatie, wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd door onze experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een actueel, efficiënt ontwerp dat een langdurige indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij geloven dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je bij elke stap, van opwindend ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen beursstands op maat, maar wij geven ook advies op maat. Onze raadgevers denken graag met je mee over de meest geschikte oplossing voor jouw beursexpositie. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw bedrijf, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een display stand die perfect past bij jouw bedrijf en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de uitstekendheid hoog in het vaandel. Daarom creëren wij alle expositiestands met topkwaliteit materialen en volgens de geavanceerde technieken. Hierbij maken wij gebruik van effectieve stand designs, die ervoor zorgen dat je absolute {} opvalt tussen de overige stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de nieuwste en uiterst effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je voordelige innovatieve beursstands op maat leasen. Wij bieden meerdere basis stands met scherpe tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand geheel naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw professionele bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Meer Over ons

Gebaseerd op een solide basis van jarenlange ervaring, zijn we al heel lang actief in de boeiende wereld van standbouw en standontwerp. In die tijd hebben we een breed scala aan projecten uitgevoerd, van en exposities tot beurzen. Met iedere jaargang dat verstrijkt, onze en ons begrip van de aard van evenementen. We zijn trots op de productieve jaren van prachtige projecten die we hebben afgerond, die uniek zijn in hun realisatie en invloed. Door ons en de waardevolle ervaring die we over de jaren hebben , zijn we om de wensen en van onze gewaardeerde cliënten om te transformeren in en doeltreffende . We nog vele toekomstige jaren van geslaagde samenwerking met onze cliënten.

123-standbouw.nl is je betrokken partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel internationale standbouw. Onze service in standbouw is compleet gericht op je vereisten en wensen. Of je nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor beweeglijkheid en comfort, of een op maat gemaakte stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we originaliteit en innovatie combineren met haalbare overwegingen zoals budget en planning. We zijn open over de kosten voor standbouw en werken intensief samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook kosteneffectief. Van publiciteit tot standbouw, we hebben alles in huis om uw merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een reflectie is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, speciaal en memorabel te maken.

Verlichting speelt een essentiële rol bij het opzetten van een succesvolle beursstand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een geweldige tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je sfeervolle stand perfect te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de ideale locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand complementeert of heldere verlichting om de aandacht van interessante voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een fundamenteel element dat je beursstand kan transformeren en de unieke beleving van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen langdurige ervaring en de realiteit dat we alle disciplines beheersen, bevrijden ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en innovatieve oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je onderneming werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om snel en efficiënt te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze directe aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het tonen van je firma en producten op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van excellentie en klantgeluk streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we trots op ons deskundig personeel. Een bende enthousiaste professionals die hun passie voor standbouw en hun commitment aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van briljante ontwerpers tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen voldoet de hoogste kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst vriendelijk team dat gelooft in het creëren van een positieve en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een passievol en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een metgezel waarbij elk competent teamlid deelneemt aan jouw groot succes. Je succes is ons succes, en daar streven we elke dag aan, collectief als één passievol team.

123-standbouw.nl is er trots op om een helder en ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We zijn ervan overtuigd dat elke goed functionerende beursstand begint met een diep begrip van de individuele behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om aandachtig naar je te luisteren, jouw handelsmerk te begrijpen en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze uitgebreide expertise in standontwerp in het spel, en werken we strak met jou om een beursstand te creëren die jouw handelsmerk op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

We garanderen een naadloze, zorgeloze ervaring van design tot vlekkeloze installatie dankzij onze 15+ jaar ervaring. Als jouw vertrouwde partner voor standbouw, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw behoeften en doelstellingen. Met ons team van ervaren professionals en onze onfeilbare toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op beurzen.

Op Zoek naar een Standbouwer? Offerte in Noordhorn ★ Event in Noordhorn? ★ Binnen maximaal een dag uw Aanbieding ontvangen"

Offerte Verzoek: De Belangrijke Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een transparante offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn absoluut vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een betrouwbare prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een enorm succes te maken.

Het Beste Expositiebouw Bedrijf in Noordhorn

We bieden u altijd maatwerk op basis van uw behoefte. U kunt zelfs kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de stand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

De genoemde prijzen zijn indicatief, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben uitgebreide ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel als verfijnde organisaties. Met ons systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt kopen hebben wij continu een economische oplossing voor uw wensen en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

Wij hebben uiteraard ruime ervaring met betrekking tot het leveren van  beursstands in het buitenland. Zowel binnen Europa als op andere werelddelen.

Ook als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende werelddelen gaat deelnemen zijn wij bij uitstek de juiste ervaren voor u. Door ons modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem svp contact met ons op over de opties. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouwers die beursopstellingen leveren. De meeste regio’s hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook door heel Nederland en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, beeldschermen, rekken, balies en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, zitplaatsen, verlichting en overige artikelen.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standontwerpbureau is deskundig in de complete verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, expositiestand, beursstand ontwerp en uitrusting en zaken als vervoer, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel energie. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
Het Samenspel tussen Adverteren en Expositieopbouw.
Beurzen zijn een cruciaal component van het zakenwereld en een van de meest nuttige manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de kracht van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, je klantenbestand uit te breiden en je brede netwerk uit te breiden. Of je nu geïnteresseerd bent in grootschalige, wereldwijde evenementen of je je inzet voor kleinere, meer gespecialiseerde beurzen, we kunnen je helpen om je evenementervaring succesvol en herinneringswaardig te maken. We hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van klanten op een breed scala van beurzen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen inrichten om de beste impact te hebben. Of je je nu voorbereidt op een stand voor een groot toonaangevende industrie-evenement of een beperkte, specifieke conferentie, we pakken ieder evenement met dezelfde passie en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities opwindende en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW OPVALLENDE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de verhoogde zichtbaarheid, extreem gerenommeerde uitstraling en flexibiliteit in zowel de presentatie als onze uitgebreide dienstverlening verwerft u een hoger rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijktijdig kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR GELD (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND ELKE BEURS VERSCHILLEND OP TE BOUWEN…  
MAAR WEL STEEDS MET DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCLUSIEF O.A.​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Montage
=> Transport Service
=> Meubels / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Op Zoek naar een Standbouwer? Offerte in Noordhorn ★ Event in Noordhorn? ★ Binnen maximaal een dag uw Aanbieding ontvangen" in Noordhorn

Een Standbouw Bedrijf Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Offerte voor standconstructie in Noordhorn in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons soorten innovatieve beursstands huren.
Kies hierbij het niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als ervaren collega.

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek de opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Op Zoek naar een Standbouwer? Offerte in Noordhorn ★ Event in Noordhorn? ★ Binnen maximaal een dag uw Aanbieding ontvangen"

Een Standbouw Bedrijf Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Offerte voor standconstructie in Noordhorn in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons soorten innovatieve beursstands huren.
Kies hierbij het niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als ervaren collega.

Scroll to Top